Aslıhan sonuçtan memnun

Uyumsoft İade Ödememek İçin Oyalıyor

09 Kasım 2023 10:52

Uyumsoft girus ticari yazılımını 20.10.2023 tarihinde satın aldım. Çözüm ortağı O**** Bey'den oyalamalar silsilesiyle zora ki bir fatura giriş eğitimi aldım. Faturaları girmeye başladım ve program inanılmaz kötü. 1 Faturayı 30 saniyede başka bir programda işleyebilirsiniz, ancak bu programda 34 dakika sürdü. Bana pratik gelmediği için iade etmek istedim. 01 Kasım itibariyle programı iade etmek istediğimi söyledim ve beni 0850 222 0052 numaralı çağrı merkezine yönlendirdiler. Çağrı merkezi muhasebe ile görüşün deyip 0850 304 96 96’yı aramamı istedi. 9696 numaralı hat benden mail istedi, attım. Önce bilgi almak için aradılar, sonra muhasebeye ileteceklerini söyleyip beklememi istediler. Muhasebeden N***** hanım aradı ve süreci başlatacağını söyledi. Bu sürede beni arayan yok, tabi ben sürekli firmayı arayacak dürtüyorum, yoksa kimse dönüş yapmayacak. Sonra ödemeyi göremedi, aradan 2 gün geçti ve bir şekilde ulaşım sağladım, ama bir öneri de bulundu, ekocari teklif etti. Sizi arayacaklar deyip 2 gün daha bekletti, arayan yok. Sonra ben mail attım ve kimin demo yapacağından haberi bile yok. O**** Bey'den demo talep etmemi söylediler. O**** Bey, ben o pakete bakmıyorum dedi ve 09.11.2023 sabahı bana mesaj atıp benden yeniden iade talebi maili istiyorlar. Bu görevi üstlenecek personelinizin olmaması çok şaşırtıcı bence. İade süresi falan varsa ve talebimi oyalamaksa amaç, tüm kayıtlar bende mevcut diye notumu ekledim. Kullanım için (ki asla kullanamadım. Beklemeyle geçen bir zaman dilimiydi) kesinti yapılacağı konusunda da bilgi veremiyorlar. Kimse bilmiyor kesinti yapılır mı, ne kesilir, neden kesilir, kimseden cevap alamadım. İade yapılmaması için oyalanıyorum ve hala çözümsüz bir beklemedeyim.

09 Ocak 2024 13:04

Uyumsoft E-fatura portal kullanıcısıyım. 25/12/2023 de hesabımın kapanması için destek talebi açtım. Ödenmemiş bakiyeniz var dediler. Bakiyem olmadığı halde henüz kesmedikleri fatura bedelini yatırdım dekont ilettim. Şimdi de maillere dönen yok. Destek için arayan soran yok. Hesabın sözleşme bitiş tarihi yaklaştığı için oyalıyorlar ki 1 yıl daha kullanalım. Kesinlikle memnun değilim hizmetlerinden. Özellikle teknik destek dönüşleri çok vasat. Daha önce Ticari Eko kullanıcısıydım onu telafi ettiler Ama bu başka bir portalları ve bunda da aynı sorunla karşı karşıya kaldım.

08 Ocak 2024 18:15

09 Kasım 2023 12:46 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede bilgi vereceğiz. Uyumsoft ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz. Bilgilerinize sunarız. Uyumsoft Bilgi Sistemleri

20 Kasım 2023 10:46

Şikayetim sonrası Hem ücret iadesi hem de hesap kapatma işlemleri hızlandı. Önce www.sikayetvar.com ' a sonra Uyumsoft yetkililerine teşekkür ederim.

20 Kasım 2023 10:47

Teşekkür ederim

09 Ocak 2024 17:14

Sayın a****** a., Bildiriminize ilişkin olarak konu ilgili departmanımıza aktarılmış ve gerekli bilgiler tarafınıza iletilerek sorununuz çözümlenmiştir. Uyumsoft ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla. Uyumsoft Kurumsal İş Sistemleri

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Uyumsoft'un Otomatik Kontör Yükleme Mağduriyeti

03 Şubat 2025 20:37
Uyumsoft'un Otomatik Kontör Yükleme Mağduriyeti

22 Mayıs 2024 12:54
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 15:42

Uyumsoft Bilgi Sistemleri Gereğini Arz Ediyorum