Zerrin sonuçtan çok memnun

26 Haziran 2024 19:56
Zerrin'in Teşekkür Mesajı
“Ürünümün camı değiştirildi. İlgili arkadaşlara destekleri için çok teşekkür ederim.”

24 Nisan da Beylikdüzü uygun optik mağazasından Emporio Armani güneş gözlüğü satın aldım. Ürünü kılıfı ile özenli kullanmama rağmen camı çizildi. Bayram sonrasında yine Uygun Optiğe giderek gözlüğü gösterdim. Kullanıcı hatası dediler tamam ücretini ödeyerek camı değiştirelim dedim Firmada cam bulunmuyormuş bu ürünün camı yokmuş. Böyle bir durum söz konusu olabilir mi? Koskoca marka nasıl ürünün cam tedariğini yapamaz. Nasıl bir mağazacılık anlayışı. Çözüm bulmak için de arkadaşlar caba sarf etmediler. Konunun araştırılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Markaya da konu ile ilgili şikayetim iletilsin. Ürünün arkasında nasıl durmazsınız. Madem ürünün parçası yok satmayın. Konuyu Hakem Heyeti'ne de taşıyacağım. Tarafımla iletişime geçilmesini talep ederim.

11 Temmuz 2024 20:17

Uygun Optik tarafından şikayetim ile alakalı aksiyon alındı. Ürünümün tamir/değişim kısmı ile alakalı süreç başlatıldı. İlgi alaka ve sürecin yönetimi ile ilgili kendilerine teşekkür ederim. Umarım kısa bir süre içerisinde çözüme ulaştırılır.

30 Ağustos 2024 12:52

Rifat sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 05:15
Garanti Süresi Dolan Gözlükteki Renk Solması Sorunu
Eren sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 23:31

Prada Gözlükteki Polarizasyon Hatası İçin Çözüm Sunulmuyor

01 Eylül 2025 02:27
prada-gozlukteki-polarizasyon-hatasi-icin-cozum-sunulmuyor-2.jpg
prada-gozlukteki-polarizasyon-hatasi-icin-cozum-sunulmuyor-1.jpg
Mete sonuçtan hiç memnun değil

İlerioğlu Optik Tarafından Param İade Edilmiyor

28 Ağustos 2024 00:14