Eren sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 23:31

15.08.2024 tarihinde, gözlük camı taktırmak için kendilerine sıfır gözlük teslim ederek yeni cam takılmasını istedim ve ertesi gün almaya gittim. Takılan camları her zamanki gibi lekeli verdikleri için önce silmelerini istedim ve sonrasında çıkan eski plastik camları istedim. Camları attıklarını ve atılmamasını belirtmem gerektiğini söylediler. Hep bir ağızdan. Benim teslim ettiğim bir ürünün çıkan parçalarını, camı olsun, vidası olsun, verdiğim şekilde bana geri teslim etmeleri gerekirdi. Bana haklısınız, bizim hatamız demek yerine, bizim sistemimiz bu şekilde, çıkan camları ne yapacaksın diyerek, lakayıt bir tavırla durumu R**** İ*****'ten bir sahneye benzettiler. Kendilerinden daha önce birden fazla alışverişim olmasına ve iyilik edip, gözlüğümü teslim ettikleri çantada unuttukları kesilmemiş camı kendileri iade etmeme rağmen, görmüş olduğum muamele ve çalışanların tavırları, tuhaf bakışları hoşuma gitmedi. Bundan sonra üç beş lira fazla veririm gerekirse ama müşteriye önem veren ve haklılığını kabul edebilen bir yerden alışveriş yaparım. Bunun haricinde, gözlük camı satıp faturayı çerçeve diye kesmeleri ve cam için garanti kartı diye de kendi bastıkları kartı vermeleri ilginç.

17 Ağustos 2024 09:34

Recep ivediği neden sansürlüyorsun sayın editör?

11 Kasım 2024 05:49

THH'ne başvurmuştum, konuyla alakası olmayan bir kanun maddesinin arkasına sığınıp camları sadece biz satarız şeklinde bir savunma yapmışlar haklı görünmek için, heyette korkup lehlerine karar çıkarmış, körler sağırlar birbirini ağırlar misali. Neyi kime satacağıma siz mi karar veriyorsunuz? İkinci el olarak satacağım, optikçi açıp satacağım. Bundan size ne? Benim verdiğim ürünü bana eksik teslim ettiniz mi, ettiniz. Bunu kabul etmeyip, üste çıkmaya da çalıştınız. İş ahlakınız da yok, iş etiğinizde. Size kazandırdığım paralar haram olsun. Hakkımı helal etmiyorum.

Sümeyye
23 Ağustos 2023 09:05
Mete sonuçtan hiç memnun değil

İlerioğlu Optik Tarafından Param İade Edilmiyor

28 Ağustos 2024 00:14
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Erzurum Mevsim Optik-gözlük Camlarında Ton Farkı

29 Ağustos 2023 11:33
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Optik Gözlükte Sürekli Aynı Sorun Ve Kötü Müşteri Hizmeti

01 Eylül 2024 16:38