Temurcun
Yorum Yazdığı Şikayetler(2)
Ticaret Bakanlığı'na Gümrüklerimizin İşleyişi Hakkında Şikayetimdir!
Ticaret Bakanlığı'na gümrüklerimizin işleyişi hakkında şikayetimdir. 16 Nisan 2024 10:44'te (1 saat önce) gönderilen e-...posta hakkında: Shenzhen Jiuzhouyishang Technology firmasından gelen 1Z30272E0464804843 takip numaralı gönderiniz hakkında. Tüm Mart ayı boyunca toplam 142 EUR tutarında, Çin'den
Desteklediği Şikayetler(15)
Windsor Çamaşır Makinesi Gürültülü Çalışıyor
Windsor WS 2810 camasır makinesini satın aldım ancak evin içinde sanki bir tank varmış gibi gürültü yapıyor. Gürültüden ...dolayı makineyi kapatmak zorunda kalıyoruz. Tamir için geldiklerinde içini açıp, kendilerince tamam diyerek ayrılıyorlar; ancak 2 gün sonra aynı sorun tekrar ediyor. Eğer ilgi ve a

Garanti Bonus Kartımdan Haksız Yıllık Ücret Kesintisi
Garanti Bonus Trink kartımdan yıllık kart ücreti adı altında 841 TL para kesintisi yapılmıştır. Maaşımı Garanti Bankası ...üzerinden almaktayım. Bu kredi kartı tarafıma verilirken kesinlikle kart aidatı alınmayacağı ibraz edildi. Bende buna güvenerek kredi kartını kullanmaya başladım. Ama kartımdan bil
Garanti Bankası'ndan Haksız Kart Aidatı Talebi: Yasal Haklarımı Kullanacağım
Yaklaşık 4 yıldır Garanti Bankası Bonus Trink kredi kartı kullanmaktayım. Ayrıca maaş hesabım Garanti Bankası'na yatırıl...ıyor ve her ay düzenli olarak bu kartı kullanmaktayım. Garanti Bankası Bonus Trink kredi kartımdan, sonu 5033 ile biten kartıma, 25.03.2025 tarihinde 841,50 TL "yıllık kart ücreti"
PTT Kargo İle Yaşadığım Gümrük Ve İletişim Sorunları
Ben Almanya'dan kızıma hediye paket gönderdim. Gönderi numarası cy5868282***. 30 € üzeri olduğu için yeni çıkan yasa ger...eği gümrük beyanı gibi bir ton masraflık iş çıktı. İadesini talep ettim, lakin 15 gündür sevk edilemedi. Bilgi için mail yazdım. Bana PTT Kargo müdürlüğü, bilgi yerine telefon numa
Bonus Kredi Kartı ile Yapılan Harcamada Hatalı Kur Farkı ve Ekstra Komisyon
Bonus kredi kartı ile 30/09/2024 tarihinde booking.com uygulamasından 677euro luk harcama yaptım. 1 Euro 37,80TL yani to...plamda 25.600TL ekstreye yazması gerekirken 27.075 TL (716Euroya tekabül ediyor) yazmışlar. Yani 1500TL komisyon alınmış. Bu kabul edilebilecek bir şey değil
Garanti Bankası'nın Yurt Dışı Alışverişte Karta Fahiş Kur Yansıtması
Garanti Money Bonus ile yaptığım yurt dışı internet alışverişinde piyasa koşullarında söz konusu olmayan bir kur üzerind...en işlem yapılmıştır. Şu an piyasada 32,05₺'den USD satın alma yapılabilirken, Garanti Bankası yurt dışı alışverişi 33,80₺ üzerinden hesaplamıştır. 132$ ödeme için kartıma 4.461,30