Lastikvakti.com Lastik Siparişim Gönderilmedi Tekrar Ödeme İstendi Mağdur Oldum
07.12.2025 tarihinde sosyal medyada gördüğüm Lastikvakti.com adlı oto lasti...k alışveriş sitesinin reklamına tıklayarak siteye girdim ve sitede kampanya

Eylül 2024'ten beri üye
Tal uzlaşma şikayet ettim, gereğinin yapılmasını önemle rica ederim. 26 Eylül 2024 12:27 saatinde 'Sn. İsmail Ş**** uzla...şma ve arabuluculuk dosyanız tahkim merkezimize iletilmiştir. Mağduriyet yaşamamak için arayınız 02169902815 B353' SMS mesajı gelmiştir. Bahsi geçen firma veya mesaj ile hiçbir ili
Cep portföy isimli yatırım firmasıyla yaklaşık 10 gündür çalışıyordum. 30.1...2.2025 tarihinde 1630 dolar ile başladım, sürekli yüksek kazanç gösterip “s
Merhaba bende Forex mağduruyum. 54 bin dolar param gitti. Kredi ve kredi kartından nakit çekerek Türkiye merkezli firma IBAN'larına para gönderdim. Hukuki süreç başlattım. İlk 200 bin tl mi geçen hafta aldım. Diğerlerini de alacağım inşallah. Beş yüz kırk üç dörtyüz yetmiş sekiz sıfır sekiz. Ulaşın sizde paranızı geri alın.
T&T Global Group üzerinden forex işlemleri yapmaktayım. Uzun süredir birlikte çalıştığım yatırım danışmanım O**** A****’...a ve firmaya bir süredir hiçbir kanaldan ulaşamıyorum. Aradığımda telefonlarıma cevap verilmiyor ve tarafıma herhangi bir geri dönüş yapılmıyor. Firmanın internet sitesinde yer al
Merhaba bende Forex mağduruyum 52 bin dolarım gitti. Hukuki süreç başlattım. 1.5 ay içinde 650 bin tl mi geri aldım. Site ile kimse ile iletişime geçmeyin. Bir şekilde sizi ikna etmeye çalışacaklar. Beş yüz kırk üç dörtyüz, yetmiş sekiz sıfır sekiz. İletişime geçin.
Cep Portföy isimli uygulamayı yaklaşık 3 ay boyunca kullandım ve yaşadıklarım nedeniyle ciddi mağduriyet yaşadığımı düşü...nüyorum. İlk dönemde güven vermek için olduğunu düşündüğüm şekilde, birkaç kez 500–1100 USD aralığında para çekimi yapabildim. Ancak yatırımlarım ve kazancım arttıkça sorunlar baş