Bayram

Bayram

Şikayetleri(1)

Ses Teknoloji İletişim (sesiletisimm) Instagram'da"ses Teknoloji İletişim" Tarafından Mağdur Edildim

10 Kasım 2023 00:391.898

09.11.2023 tarihinde Instagram'da 'Ses Teknoloji İletişim' kullanıcı adı 'sesiletisimm' olan hesapla iletişime geçtim. I...

Yorum Yazdığı Şikayetler(1)

10 Kasım 2023 00:391.898

Desteklediği Şikayetler(2)

Ses Teknoloji İletişim Instagram Sayfası Yanıltıyor

4 Kasım 2023 18:172.468

Ses Teknoloji İletişim Edirne Instagram sayfası 2700 liraya yurt dışından gelen telefonları açmayı vaat ediyor. Çok gerç...

Ses Teknoloji İletişim Yurt Dışı Telefon IMEI Kaydıyla İlgili

8 Kasım 2023 10:032.509

Yurt dışı telefonların IMEI kaydını süresiz kayıt edebileceklerini söyleyip insanları yanıltıyorlar. Sürekli farklı bir ...

Ses Teknoloji İletişim Yurt Dışı Telefon IMEI Kaydıyla İlgili