Usideals.com/tr Borsada Paramı Geri Almak İstiyorum

25 Mart 2024 13:37

Borsaya para yatırdım, çekme izni vermiyor 'sigorta yok' diye. Sigorta için para yatırdım, 'fazla yatırdınız' diye sigorta yapmadı. Benden tekrar para talebinde bulunuyor. Ben de şüphelendim, para yatırmadım. Olmadığından bana para çekme izni vermiyor. Para çekmeme müsaade etse, ben sigortamı yaptırabilirdim. Açıkçası ben paramı geri istiyorum. Borsadan gereğini arz ederim.

Yorumlar (9)

Tulay

Bende aynı hatayı yaptım borsaya para yatırdım 9 bin lira yatırdım paranın iadesi için 48 bin lira sigortası parası istiyorlar ben o parayı yatıramıyorum paramı iade etmiyorlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla

Tulay

Bende aynı sorunu yaşadım borsaya para yatırdım 9 bin yatırdım paramı geri iadesi için sigorta parası 48 bin istiyorlar paramı geri iade vermiyorlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla

Murat

Bende Aynı sorunu yaşadım. Sigortayı yatırdım ama param gelmedi ateş acarla iletişime geçtim tüm paramı çekmeye yardımcı oldu.

Nilgün
Nilgün

Banada yardımcı olabilir misiniz acaba. Çok zor durumdayım.

[email protected] Buradan iletişime geçebilirsiniz

Bayram

Murat bey ateş acar beyin numarasını veya iletişim sağlaya bileceğim bir bilgi verebilrmisiniz rica etsek

Bayram

Merhabalar bana yardımcı olur musun aynı sorunu yaşıyorum

Kerim
Kerim

Bir sonuca vardınız mi bende başka bir uygulamadan virtartech diye bir uygulama üzerinden yaptım ben sigortayı bile yaptırdım geri alamıyorum parayı bir türlü

Şerife
Şerife

Merhaba. Bende aynı şeyi yaşıyorum. Ne yaptınız. Bir sonuca vardinizmi

Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyye
19 Eylül 2023 12:43

31 Temmuz 2023 16:32
Haco sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 03:43