Sarı Saçlarımın Rengini Bozan Mor Şampuan

Sarı Saçlarımın Rengini Bozan Mor Şampuan
Remziye
09 Kasım 2024 00:19

Ben ilk defa sarı saç kullandım o kadar hevesliydim ki koşa koşa Gratis'e gittim. Mor şampuanı istedim. Bana urban mor şampuanı veriler birkaç defa kullandım. Saçımın rengi kötüleşmeye başladı. Saç boyama o kadar masraf yaptım üstüne şampuan saçımın rengini bozdu hiç memnun değilim. Pişman oldum. Hakimi helal etmiyorum. Bir daha ne Gratis'e giderim ne urban markasını kullanırım.

09 Kasım 2024 00:12

Seferihisar'daki Gratis'ten urban mor şampuan ve urban bakım kremini aldım saçımda turunculaşma yaptı halbuki yeni boyamıştım o kadar masraf yaptım hakkımı helal etmiyorum pişman oldum. Memnun kalmadım. Param çöp oldu. Kul hakkını yediniz. Sıradan bir marketten alacağım ürün bile belki daha iyidir.

12 Kasım 2024 07:43 (Şikayetten 3 gün sonra)
27 Kasım 2024 14:35

Değerli tüketicimiz, Konu hakkında tarafımıza henüz bir mail ulaşmamıştır. Size daha iyi yardımcı olabilmemiz için, şikayetinizi müşteri hizmetlerimize iletmenizi rica ederiz. Sevgiler, URBAN Care Ailesi

06 Aralık 2024 07:41

Değerli tüketicimiz, Konu hakkında tarafımıza henüz bir mail ulaşmamıştır. Size daha iyi yardımcı olabilmemiz için, şikayetinizi iletmenizi rica ederiz. Sevgiler, URBAN Care Ailesi

Urban Care Urban Mor Şampuan Vakası

28 Kasım 2023 17:08
Urban Care Urban Mor Şampuan Vakası
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Urban Mor Şampuan Sorunu

29 Temmuz 2024 15:07