24 Nisan 2023 16:05

1ZEW31326847468804 gönderi numarası ile UPS Türkiye tarafından 24.03.2023 tarihinde teslim edilen Samsung Galaxy S8 Dark Gri Tabletin teslim alınmasının akabinde tarafımca incelendiği esnada ekranın kırık olduğu saptanmıştır. Bunun üzerine aynı gün aynı saat UPS Türkiye ile iletişime geçilmiş olup söz konusu durum kendilerine aktarılmıştır. Ürünün hasarlı olduğu ile ilgili defalarca kendileriyle iletişim kurulmasına rağmen hiçbir şekilde durumla ilgili tutanak tutulması için herhangi bir personel yönlendirilmemiştir. Tam bir aydır her seferinde durum ile hemen ilgileneceklerini belirtmelerine rağmen hiçbir gelişme kaydedilememiştir. Yapılan görüşmelerde kendilerine bağlı Ankara-Kazan dağıtım üssünün bu konuda herhangi bir eyleme geçmediği yine kendileri tarafından ifade edilmiştir. Sorunun çözülmesi yönünde bir aydır hiçbir irade ortaya koymamaktadır. Müşteri memnuniyeti ile ilgili yaklaşımları kağıt üstünde kalmaktadır. Firmanın marka güvenirliğinden ötürü gösterilen sabır marka ile ilgili kocaman bir hayal kırıklığına dönüşmüştür. Sorun çıkması durumunda hiçbir şekilde çözüm üretmeyeceklerini apaçık bir şekilde ortaya koymuşlardır. İlgili birimlere hakkınızdaki şikayetler iletilecektir. Yol açmış olduğu mağduriyetin giderilmesi için hiçbir çaba sarf etmeyen UPS Türkiye ailesine çok teşekkür ediyorum.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Kargo Bilgilerinin Güncellenememesi Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

03 Kasım 2025 12:16
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Doğru Adrese Teslim Edilmeyen Kargo Nedeniyle Mağduriyet

24 Eylül 2025 11:34

UPS Türkiye Kargom Teslim Edilmiyor Ve Bilgilendirme Yapılmıyor

22 Eylül 2025 21:11
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2025 18:05
Tüm UPS Türkiye Dağıtım Şikayetlerini Gör