Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
20 Kasım 2023 16:58

771 729 980 numaralı Hepsiburada "Updigo" satıcısından aldığım siparişim hakkında. Kasim indirimi ve kuponlarla birlikte 1600lira olan ayakkabıyı 1075 liraya sipariş geçtim. Ertesi gün fiyatı tekrar 1600 liraya çıkınca satıcı göndermek istemediğinden 6 gün kargolamadı. Şikayette bulunur bulunmaz 7. Gün kargoları. Fakat bu seferde bile isteye 41 istediğim ayakkabıyı 44bucuk numara göndererek beni iade etmek mecburiyetinde bıraktı. Ben ürünü o fiyata bir daha alamayacağımdan iade değil de değişimini istedim. Bu seferde ellerinde 41 numara olmadığını söylediler. Ayrıca bunu söyleyen müşteri hizmetleri çünkü satıcı ürünü gönderene kadar 3 saatte cevap verirken farklı ürün gönderdikten sonra yazdıklarımı cevapsız bıraktı. Madem elinizde 41 yok neden satışa koydunuz beni 15 gündür oyaladınız. İndirimden faydalanıp kupon kullanıp o fiyata almıştım. Şimdi bütün bunlardan faydalanıyorum. Bile isteye 44 göndererek beni iadeye mecbur etmeniz kibar bir deyimle "müşteriyi aldatmak" değil de nedir. Hepsiburada buna izin vererek müşteriyi mağdur eden satıcının arkasında neden duruyor? İlgililere sesleniyorum

23 Kasım 2023 10:19 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyim adına sizlerden özür dileriz. İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. İncelemelerin sonucu hakkında tarafınıza bilgi aktarılacaktır. Saygılarımızla.

Şikayeti Çözüldü

Aynı sorunu bende yaşadım, Updigo firmasının kes, kopyala mesajı gelir sana

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
22 Kasım 2023 01:05