Lütfi sonuçtan hiç memnun değil

Lütfi
15 Nisan 2024 17:08

Flo.com.tr adlı siteden 2402551051 sipariş numarası ile bir spor ayakkabı satın aldım. Ayakkabı bir ay içinde her yerinden açıldı. İşyerimde genellikle oturarak çalışmama rağmen, ayakkabı kullanılamaz hale geldi. FLO'yu aradığımda, sorumluluk kabul etmediler ve 'Ben satıcı değilim, FLO adı altında Updigo isimli bir satıcı bu ürünü satıyor.' diyerek sorumluluktan kaçındılar. FLO, adını kullanarak çeşitli satıcılara ürün sattırmakta ve bu durum, sanki bir semt pazarında rastgele ürünlerin satıldığı bir ortamı anımsatıyor.

Satın aldığım ayakkabı, kullanılamaz bir durumda geldi ve bu durumu önemsemedim. Ancak, bir sorunla karşılaştığınızda karşınızda sorumluluk alacak bir muhatap bulamayabilirsiniz. Bu deneyimden sonra FLO mağazalarının önünden bile geçmeyeceğim. FLO ile semt pazarı arasında bir fark göremiyorum.

Pazardan alışveriş yapmayı tercih ederseniz, en azından uygun fiyata ve muhatap bulma şansına sahip olursunuz. Harcadığım para boşa gitti. Daha düşük bir fiyata aldığım ayakkabılarda böyle sorunlarla karşılaşmıyorum. FLO'nun bu tutumu nedeniyle, artık onlardan alışveriş yapmayacağım.Yaşadığım olumsuz deneyim nedeniyle çok üzgünüm.

30 Mayıs 2024 10:58 (Şikayetten 1 ay sonra)

Nazmi
16 Nisan 2024 08:28
FLO (Updigo) Ayakkabı
Türker sonuçtan hiç memnun değil

Türker
18 Kasım 2023 13:50
Uptigo Üzerinden Aldığım Ürün, Yanlış Renk, Defolu, Yanlış Numara

Siparişim 6 Gündür Kargoya Verilmedi, Mağdur Ediliyorum!

29 Eylül 2025 11:51
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
04 Nisan 2025 12:10