Defalarca Mail atmama rağmen Unishop hiçbir şekilde davet kodu gönderilmedi resmen bu bir ayrımcılık lütfen😫🙏🙏 bu konuda yardımcı olur musunuz. Üye olup alışveriş yapabilmemiz için davet kodu bekliyoruz. Teşekkürler en kısa sürede dönüş bekliyoruz
Denebunu üyesiyim sitenin yönlendirmesiyle Unishop a üye olmak istedim. Ama davet kodu istiyor nereden alınması gerekiyor hiçbir fikrim yok. Bu şekilde bir zorunluluk varsa neden belirtilmiyor? Aynı durumu yaşayan bir sürü insan var en azından sitenizde bu konu için açıklama yapabilirsiniz. Zaman ka...
Unishop internet sitesine üye olabilmek için davet kodu isteniyor, Unilever, Unishop sitenize mail atmama rağmen dönüş yapmıyorsunuz. Telefon numaramıza giriş kodu geliyor. Davet koduna gelince işlem tıkanıyor. Davet kodu ile ilgili yardımcı olabilir misiniz?
Mess üyesiyim ancak Unishop internet sitesine üye olabilmek için davet kodu isteniyor, Unilever, Unishop sitenize mail atmama rağmen dönüş yapmıyorsun...
İyi çalışmalar dilerim. Unilever Unishop davet kodunu aradım taradım bulamadım. Nereden bulabilirim bu davet kodunu yardımcı olabilir misiniz lütfen, ilginiz için şimdiden teşekkürler. Mail adresinize mesaj attım ayrıca. Umarım söylendiği gibi güzel indirimler mevcuttur :)
Unishop devlet kodu sorunu ad soyad telefon ve mail bilgilerinden sonra davet kodu istediği için üyeliğimi tamam layamıyorum acil yardım istiyorum. Yardımcı olacakların s**_t***[email protected] adresinden ulaşmalarını rica ederim.
Unishop'tan alışveriş yapmak istiyorum ama davet kodu istiyor her yere baktım bulamadım davet kodu nedir ona anlam veremedim. Uygulamayı mı indirmem gerekiyor veya kod için ücret mi ödemeliyim ne yapmalıyım bilemedim. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? M**@gmail.com.
Üye olmak istiyorum ama davet kodu istiyor bir uygulanmaya üye olmak neden bu kadar zor anlamadım üye olup alışveriş yapmak istiyorum ama olmuyor davet kodu nedir ona anlam veremedim. Uygulamayı indirdim ama giriş yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun... u*********@gmail.com
Unishop davet kodu alamıyorum. Kayıt esnasında telefon numarası mail adresi girilmesine rağmen hem web sitesinden hem de uygulama üzerinden davet kodu gönderilmedi. Bu kod olmadan da giriş yapamıyorum. Davet kodunun mail adresime gönderilmesini rica ediyorum
Unishoptan alışveriş yapmak istiyorum ama davet kodu istiyor her yere baktım bulamadım davet kodu nedir ona anlam veremedim. Uygulamayı mı indirmem gerekiyor veya kod için ücret mi ödemeliyim ne yapmalıyım bilemedim. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Unishop sitesine üye olmaya çalışıyorum. Mobil kodu ile güvenlik tanımlamasını geçtikten sonra Ad soyadı cep telefonu mail adresi bilgilerini giriyorum. Ancak davet kodum olmadığı için üye olamıyorum. Davet kodu konusunda yardımcı olabilir misiniz? E postam= b***********@hotmail.com
Üye olmak istiyorum ama davet kodu istiyor bir uygulanmaya üye olmak neden bu kadar zor anlamadım üye olup alışveriş yapmak istiyorum ama olmuyor davet kodu nedir ona anlam veremedim. Uygulamayı indirdim ama giriş yapamıyorum. Ve saatlerce uğraşıp duruyorum
Unishop'a kayıt yaptıramadım sürekli davet kodu isteniyor. Acilen bu sorunun çözülmesini istiyorum. Rast gele kod yazmama rağmen kayıt yaptıramadım. Unishop ailesinden acilen davet kodunun gönderilmesini istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorummmmm.
Üye olmak istiyorum ama davet kodu istiyor bir uygulanmaya üye olmak neden bu kadar zor anlamadım üye olup alışveriş yapmak istiyorum ama olmuyor davet kodu nedir ona anlam veremedim. Uygulamayı indirdim ama giriş yapamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz
https://www.unishopturkiye.com/ adresine üye olmak istiyorum ancak davet kodu istiyor. Mail adresim a************@gmail.com Bana davet kodu iletirseniz çok memnun olurum çok uğraştım bir türlü alamadım. Üye olmak istiyorum fakat olamıyorum. Davet kodu iletme şansınız var mıdır?
Unishop'a üye olmak istiyorum
fakat davet kodu istiyor. Buradan
yardımcı olabilir misiniz
Unishop. Davet kodu nasıl alınır? Üye olmak için neden böyle şart koyulmuş anlamadım gerçekten. Yardımcı olursanız alışveriş yapmak istiyorum istiyorum artık.
Unishop davetiye kodu ile ilgili Merhaba e-posta yazdıktan sonra davet kodu istiyor. Unishopa üye olamıyorum davet kodu alamıyorum. Bu sorunun acilen çözülmesini istiyorum. Davet kodumu o*********@sam.superonline.net adresine iletilmesini istiyorum. Sorunun aciliyeti vardır. Acilen çözülmelidir teşe...
Unishop'a üye olmaya çalışıyorum. Telefonuma kod geliyor onu giriyorum ama Davet kodu aşamasında ilerleyemiyorum. Davet kodunu nasıl alacağımı bilmiyorum. Davet kodu iletebilir misiniz lütfen? Neden böyle bir koda gerek var? Bireysel alışveriş yapamıyor muyuz?
Unishop için kayıt olmaya çalışıyorum fakat davet kodu istiyor. Davet kodunu nasıl alacağım hakkında hiçbir şey bulamadım, gerçekten saçma bir sistem.
Bir uygulamaya kayıt olmanın bu kadar zor olacağını hiç düşünmemiştim. Sadece alışveriş yapmak istiyorum ama asla kayıt olamıyorum lütfen yardımcı o...