Emre sonuçtan hiç memnun değil

Unico Sigorta Parça Tedarik Geçmiyor

Unico Sigorta Parça Tedarik Geçmiyor
05 Haziran 2024 16:52

Unico Kasko tarafından kestirmiş olduğum bir poliçem mevcut. Zincirleme Karadeniz turunda bir trafik kazasına karıştım. Jandarma, polis ve adli vakaya düştü; bütün tutanaklar mevcut. Arabamı servise bıraktım, 10 gün ikame araç verildi. Araçlarımın parça tedariği geçmediği için ikame araç geri alındı. Ardından araştırmaya düştü, araştırmacı geldi. Durumun çok normal olduğunu tespit edip raporunu düzenledi. Şu an hala ekspertizlik ofisindeki çalışanlar parçamı tedarik etmek için ısrarla oyalıyorlar. Ö*** E**** diye bir ekspertizlik ofisi ve orada çalışan N**** Hanım sürekli telefonda saygısız konuşmalar yapıp işimizi uzatıyor. Unico Sigorta da sağ olsun hiçbir şey yapmıyor. Aracımın parçalarının tedarik edilmesi gerekiyor. İlgilenen yok, ciddiyetsiz işletmeler.

05 Haziran 2024 16:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Emre
Emre
10 Haziran 2024 12:14

Unico'dan aradılar bizi hızlı bir şekilde çözümleyeceğiz diye daha parçalarımız bile gelmedi işleyiş çok yavaş hala mağduruz

12 Haziran 2024 10:59

Oktay

Eksper firması hiç bilgi vermedi, telefon WhatsApp mail yoluyla talep etmeme rağmen. Bir avukata gidebilir yasal yolları uygulayarak hakkınız savunmanızı tavsiye ederim. 28 Mayıs 2023 kazamda bende RS Servis Mersin şubesine aracımı bıraktım bana hiçbir şekilde Exper veya servis tarafından bilgi verilmediği ve paylaşım yapılmadığı gibi pertlik aracımın pert çalışmasına rağmen tamirine karar verdiler parçaların bir kısımını tedarik edilmiyor diye değiştirmemişler diğer parçaları da benim onayım olmadan çıkma ve ve işlemli parçalar ve yan sanayi parçalar taktılar. Bunun yanı sıra kaporta işçiliğinde gözle görülür sıkıntılar mevcut. Şaseyi düzeltmemişler eğri dingili işlem yapmadan üzerinde boyamışlar birçok parçayı eğri büğrü ya da kırık halde geri takmışlar. RS Servis ve Unico Sigorta gerekeni yapmadığı gibi 99700 TL hasar kaydını benden onaysız girmişler. Ben mahkemeye veriyorum Unico Sigorta hiçbiriyle ilgilenmiyor müşteriye cazip teklifler veriyor sonra kaza yaparsan seni mağdur etmek umurlarında olmuyor

Oktay

Eksper firması bana da hiç bilgi vermedi, üstelik telefon WhatsApp ve mail yoluyla talep etmeme rağmen. Hemen bir avukata gidebilir yasal yolları uygulayarak hakkınız savunmanızı tavsiye ederim. 28 Mayıs 2023 tar, i̇hl, kazamda bende RS Servis Mersin şubesine aracımı bıraktım bana hiçbir şekilde Exper veya servis tarafından bilgi verilmediği ve paylaşım yapılmadığı gibi pertlik aracımın pert çalışmasına rağmen tamirine karar verdiler parçaların bir kısımını tedarik edilmiyor diye değiştirmemişler diğer parçaları da benim onayım olmadan çıkma ve ve işlemli parçalar ve yan sanayi parçalar taktılar. Bunun yanı sıra kaporta işçiliğinde gözle görülür sıkıntılar mevcut. Şaseyi düzeltmemişler eğri dingili işlem yapmadan üzerinde boyamışlar birçok parçayı eğri büğrü ya da kırık halde geri takmışlar. RS Servis ve Unico Sigorta gerekeni yapmadığı gibi 99700 TL hasar kaydını benden onaysız girmişler. Ben mahkemeye veriyorum

Hümam sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2023 14:36

22 Ağustos 2023 21:17
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Unico Sigorta'da Mağduriyet Ve Sözleşme İhlali

16 Nisan 2025 09:29