Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Ülker Satış Pazarlama Hakkında

22 Kasım 2023 15:36

Antalya'da yeni bir tekel bayii açılışımız oldu. İlk siparişte gelen personelle indirim konusunda anlaşmazlık yaşandı. Biz de ilk siparişi iptal ettik fakat daha sonrasında 1 ay boyunca bir daha gelmediler ve kaydımızı sildiklerini söylediler. Unutmayın, Ülker ürünleri, spotçuların ya da farklı toptancı bayilerinde de mevcut. Kaydımı silen Ülker'in tüm ürünlerini o marketten çıkaracağım. Ne biçim bir firmasınız, anlamadım. Biz olmasak, sizin ürünlerinizi kim satacak? Tepeden konuşuyorsunuz insanlara.

20 Aralık 2023 17:46

Şikayetimizle ilgili müşteri hizmetlerinin araması dışında bir gelişme yaşanmadı bizde karar aldık Ülker firmasıyla bir daha çalışmayacağız spot firmalardan tedarik sağlayacağız Ülker yetkilileri unutmasınlar spotlara yol açmaya devam ettiğiniz sürece bu pazarda yerinizi kaybetmeye mahkum kalacaksınız

22 Kasım 2023 17:10 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimizle iletişime geçerek, bildirimiyle ilgili sürecimizi başlattık. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

20 Aralık 2023 17:36

İletişime geçtiniz fakat yine ne gelen var ne giden var ne rezil bir firmasınız anlamadım gitti ürünlerimizi spottan temin etmeye devam ediyoruz

25 Aralık 2023 19:11

Benimle iletişime geçtiğinizden benim neden haberim yok komik olmayın bu kadar hazır şablon yapıştırıp duruyorsun icraat sıfır böyle sorumsuz bir firma görmedim ömrü hayatımda

Mehtap
05 Temmuz 2024 17:25
Ülker Şaşırtıyor Gerçekten Son Zamanlarda
Necla sonuçtan hiç memnun değil

Ülker Tabelalı Mağazada Yanıltıcı Sahiplik Ve Yüksek Fiyat Şikayeti

Necla
04 Ekim 2025 03:01

Melisa
11 Nisan 2025 18:33
Ülker Stant Çalışanlarına Ödeme Yapılmıyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2025 15:40
Deprem Sonrası Mağduriyet: Bayi İlgisizliği Ve Ürün Kaybı