Ülker Çikolataları Boş Çıktı: Hayal Kırıklığı

13 Kasım 2024 23:455.762

13 Kasım 2024 Çarşamba günü aldığım iki adet Ülker sütlü çikolatanın içi resmen boş çıktı. İlk önce hatadır olur diye düşündüm ama ikinci paket de aynı çıktı. Üstelik üstünde beyaz noktalar vardı. Daha önce birkaç defa sosyal medyada aynı şikayetlere denk geldiğimde inanmamıştım Ülker gibi bir markada böyle şeyler yaşanacağına ama maalesef gerçekmiş. O kadar şikayetin üzerine de hala aynı mağduriyetler yaşanıyorsa demek ki artık alışveriş yapılacak bir marka değilmiş. İki tablet çikolata alıyoruz. Neredeyse 100 TL veriyoruz ama içinden çikolata bile çıkmıyor, komedi resmen.

14 Kasım 2024 11:51 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimizle iletişime geçerek, bildirimiyle ilgili sürecimizi başlattık. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

Yorumlar(11)

23 Kasım 2024 17:19

Bir çikolata tüketicisi bunu alırken bir tarihine bakar yaz geçmişse üzerinden zayıf bir satış noktası ve soğutma durumu yoksa her çikolata bu hale gelir. Zaten buraya yazmadan Ülker'i arasanız elinize yenisi ulaşır

18 Kasım 2024 16:31

Ya arkadaş bozulmamış dolaba koy ye ne kastınız hani bozuksa git yenisini al bomboş işler

18 Kasım 2024 08:39

Ülker hiç aldığım bir ürün değil zaten market ürünü çikolata yemem ama senin ki de tiyatro gibi olmuş markaya haksızlık bilmediğimiz marka değil patiswis gibi dünkü marka değil aşırı profesyonel ancak markette ürün zarara uğramış olabilir bu da belli oluyor zaten marketi şikayet etseydin

18 Kasım 2024 02:39

Midem bulandı resmen formu yapısı her şeyi bozulmuş duruyor, bir daha çikolata nasıl yiyeceğim bilmiyorum

17 Kasım 2024 22:05

Arkadaş video çekmiş kapalı çikolataya o kadar emin ki aaaa bir bakıyorsun bozuk kırık bir çikolata. Vay be hakikaten büyük tesadüf. Bilinçli bir karalama gibi geldi bana çünkü markaya ulaşmayı denememiş direk şikayet videolu. Rakip işi gibi duruyor buradan bir patiswis çıkmaz

17 Kasım 2024 17:55

Lexus gibi iste bos hava

İsmail
Benzer Şikayeti Var
16 Kasım 2024 13:02

Hâlâ ülkerden alışveriş yapan var mı? Şaşırmamak lazım :)

6 Eylül 2024 19:47365

Ülker bozuk çikolata 06.09 tarihinde almış olduğum Ülker bitter çikolata bozuk çıktı. Bilinen bir marka olması sebebiyle...

Ülker İn Eksik Gramaj Ve Bozuk Çikolatası

29 Nisan 2024 00:58626

Ülker in eksik gramaj ve bozuk çikolatası 27/04/2024 te 60 gr lik sütlü çikolata aldım. Pakete dokunduğunda ürünün 4 te ...

Ülker İn Eksik Gramaj Ve Bozuk Çikolatası

Bozulmuş Ülker Sütlü Çikolata

21 Eylül 2024 12:24215

Ülker sütlü çikolatanın son kullanma tarihi 05.05.2025 olmasına rağmen tamamı bozulmuş haldeydi. Bir ay öncesinde de ayn...

Tümünü Gör
Ülker Çikolata Problemi, Erimedi, Bir Araya Toplandı!

Ülker ÇikolataProblemi, Erimedi, Bir Araya Toplandı!

Perihan
Ülker Beyaz Çikolatanın Hali!

Ülker BeyazÇikolatanın Hali!

Gamze
Ülker Çikolata Şikayeti!

Ülker ÇikolataŞikayeti!

Yeliz
Ülker Bozuk Antep Fıstıklı Çikolata!

Ülker Bozuk AntepFıstıklı Çikolata!

Elif

Öne ÇıkanKonular