Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Uğur Okulları'nda Zorunlu Yemek Ücreti Şoku

Uğur Okulları'nda Zorunlu Yemek Ücreti Şoku
13 Kasım 2024 23:45

Çocuğum Uğur Okulları Dragos Kampüsünde 5. Sınıf öğrencisi. 2024 yılı başında 2024-2025 öğretim yılını kapsayacak şekilde; eğitim ve yemek ücreti ödemesi yaptık. Kayıt yaptırırken yazılı ve sözlü olarak yemek hizmeti alımının sadece Anaokulu, İlkokul ve 5. Sınıflar için zorunlu olduğu, diğer senelerde bu hizmeti satın almak zorunda olmayacağımız söylendi.

2024 Kasım ayında tüm 5. Sınıf velileri "erken kayıt" dönemi başladı. Denilerek teker teker okula davet edildi. Sonrasında ise 2025-2026 öğretim yılı için yemek hizmetinin alımının gene zorunlu olacağı ve bu hizmeti almazsak çocuğumuzun kaydının yenilenmeyeceği iletildi. Bunun zorunlu olmayacağının ilk kayıt yaptırırken taahhüt edildiğini söylememize rağmen, "yönetimin böyle bir karar aldığı" söylendi ve ödemek zorunda olduğumuz iletildi.

Kurumsal ve köklü bir kurum olduğunu düşündüğümüz Uğur Okulları tarafından aldatılan tüm veliler olarak bu hukuksuz davranıştan vaz geçilmesini istiyoruz.

profile profile profile
14 Kasım 2024 10:25 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Bilal S. Bildirmiş olduğunuz konu yetkili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla

Tuğba
Tuğba

Narlıdere Uğur Kampüsü de aynı 12. Ci sınıfta yemek zorunlu değil diye bu seneye kadar bizi oyaladı erken kayıt için aradılar ve yönetimin almış olduğu karar doğrultusunda bu sene zorunlu olduğunu söylediler kızımın sağlik sorunları olduğu halde heyet raporunu bile kabul etmiyorlar. Para gelsin çocuklar önemli değil onlar için

Mine sonuçtan hiç memnun değil

Zorunlu Yemek Ücretleri Ve Değişen Sözleşme Şartları

10 Kasım 2024 21:25