Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Uğur Okulları Ataşehir Kampüsü'nde Forma Tedarik Sorunu!

12 Eylül 2024 11:44

Uğur Okulları Ataşehir Kampüsünde okuyan ortaokul öğrencisi kızım var. Yaklaşık 2 hafta önce (okullar açılmadan) forma siparişini verdim fakat elimize ulaşmış değil. Yedek için sipariş verenler, iade edip tekrar alan kişilerin siparişleri eline ulaştı. Bizimki gelmedi. Neredeyse 5-6 kere aradım, müşteri temsilcileri dalga geçer gibi aynı şeyleri arka arkaya söylüyorlar. Hoş olmayan şeyler bunlar. Genel merkeze mail attım, arayan h*** Hanım bana formaların hala depodan temin edilemediğini söylemek için aramış. Bunu zaten biliyorum. Okulun çoğunluğu formalıyken aralarındaki 3-5 öğrenci formasız. Bu çocuk için iyi bir durum değil. Şikayetimin dikkate alınmadığını düşündüğüm için buraya yazıyorum. Sorunumun en kısa sürede çözülmesini rica ederim.

12 Eylül 2024 12:34 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Sayın Kadir Y. Bildirmiş olduğunuz konu yetkili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla

12 Eylül 2024 23:40

Yetkili birimlere iletilmiş olması da bir şey farkettirmedi. Şikayetten sonra Hatice hanım aradı, gün içerisinde kargomun çıkmış olacağını söyledi, fakat maalesef kargo bugün de çıkmadı. Okulun ilk haftasını bitirdik, kargo ne zaman çıkacak da formalar ne ara elimize ulaşacak. Hiç yakışı kalmıyor.

13 Eylül 2024 10:14

Açıkçası insanları ayakta uyutmak derim ben buna. Hiçbir şekilde koordineli ilerleyemiyorlar, kimsenin birbirinden haberi yok. Kargonun dün verileceğini söylediler bugün hala bekleme aşamasında. Ayıplıyorum artık.

06 Ekim 2024 21:24

Ürün tedariği ile ilgili sıkıntı yaşamaya devam ediyorum. Biz sustukça onlar daha fazla ilgisiz kalıyorlar. Pişmanlık.

Dicle sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 13:02

30 Eylül 2024 07:48

Uğur Okulları Kıyafet Değişimi Hakkında

26 Eylül 2024 13:51

02 Ekim 2023 15:46
Uğur Okulları E-mağaza Siparişi Göndermiyor Ve İlgilenmiyor
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 14:04