Ubs.com Mağdur Durumdayım

Serhat
10 Mayıs 2024 11:56

Ic ıcentra halka arz ile ilgili ubsmarkets isimli yatırımcı şirketi benimle irtibata geçti. Firma yetkilileri bana isviçreli banka ubs in Türkiye deki yatırım işlemlerini yöneten şirket olarak tanıttı. Görseller gönderdi. İnternetten araştırdığımda sorun gözükmediği için işleme yapmaya karar verdim. Ancak işlemi yaptığımda sadece halka arzla ilgili 5.000 TL göndereceğimi söyledim. Gamatrader denen bir uygulamadan hesap açıldı. Hesaba para gönderdim. Bana halka arz işlemi gerçekleştikten sonra 250 lotluk alım yapıldığı söylendi. Ancak hesapta 150 USD göründüğünü söyledim. Bizde hesaplar USD ile tutulduğu söylendi. Şimdi gamatrader hesabında girmek istediğimde hesabıma giremedim.
Firmayı yetkilisini aradığımda başka bir uygulama yükletti. Yüklediği hesaba girdiğimde paramı geri istediğimde swap işlemi olduğunu kredili işlem olduğu için bir sürü komisyon olduğunu ekstradan 50.000 TL para göndermemin gerektiğini işlemi kapatabilmek için. Gönderilmezse zarar yazarak haciz yoluyla paranın tahsil edileceğini söyledi. Hem ubsmarkets firmasından hem de firma yetkilisi tü******ndan şikayetçiyim. Mağdur durumdayım.

04 Nisan 2025 17:05

Ubs.com Şikayeti

26 Haziran 2024 02:07

14 Nisan 2025 19:21
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Yetkisiz İşlemler Ve Zorunlu Yatırım Talebi Hakkında Şikayet

18 Nisan 2025 18:45