Samed sonuçtan çok memnun

Uber Fazladan Çekilen Tutar!

02 Eylül 2024 19:03
Samed'in Teşekkür Mesajı
“Ücret iadesi yaptılar hemen teşekkürler”

Bugün bir sürüş gerçekleştirdim. Uber'den gittiğim yer Cevizlibağ Nüfus Müdürlüğü, şoförün beni aldığı yer Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı. Sürüşüyle ve sohbetiyle ilgili bir sorunum yoktu. Gitmek istediğim yere vardığımız zaman park edecek yer yoktu. Yol üzeri olduğu için yol üstü durdu ve bagajda eşyalarım olduğu için hızlı bir şekilde hareket etmemi söyledi. 220₺ civarı tutmuştu, düz hesap olsun diye 250₺ yazmasını söyledim ve telefonunda kaç yazdığını göremedim. İndikten sonra uygulamadan baktığımda 350₺ yazdığını fark ettim. Yanlışlıkla da yazmış olabilir ama 220 tutan bir ücreti 250 bandına düz hesap olsun diye yazmasını söyledim. Mantıklı düşündüğünde 350₺ yazılmaması gerektiğini o da bilir. Her neyse, eşyamı kaybettim ve şoföre ulaştım. Açtı telefonu, 'Merhaba, beni Cevizlibağ'dan almıştınız' dedim. Hatasını bildiği için konuşmadı, ben de kapattım. İlk geldiği zaman parayı nakit verebilir misin veya IBAN'a atabilir misin diye sorular sordu. Neden kartla ödeme almak istemediğini sorduğumda ise 1 gün sonra geldiğini belirtti. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bana mail yoluyla ulaşabilirsiniz ve ücret iademi en kısa sürede bekliyorum.

17 Mayıs 2025 09:48

Ücret iadesi yaptılar hemen teşekkürler

Esma
18 Temmuz 2025 09:01
uber-yolculugunda-haksiz-iptal-ucreti-ve-destek-sorunu-1.jpg
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Görkem
14 Nisan 2024 19:30
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Leyla
22 Temmuz 2025 15:18