Özlem sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 21:57

Turunç Resort Otelin genel anlamda ciddi bir hijyen problemi söz konusu. Restoranlarında elinize aldığınız üç kaşıktan biri kirli, tabaklar aynı şekilde lekeli, hangisini alacağınızı şaşırıyorsunuz. Mama sandalyesi istiyorum, sözüm ona streçlenmiş ancak altı ekmek, yiyecek kırıntısı ve yağ içinde geliyor. Daha ilk akşam yediğimiz yemekten ben de eşim de rahatsızlandık. (istifra ve ishal) Tatilin ikinci ve üçüncü günü, günümüz revirde serum yiyerek ve odada yatarak geçti. Otelin doktoru durumun bakteriyel olduğunu iyi yıkanmamış yeşillikten kaynaklanabileceğini söyledi. 2 yaşındaki bebeğimizle ne kadar zor bir zaman geçirdiğimizi anlatamam... Serum aldığım akşam revirden odaya geçince resepsiyonu arayıp bir tost rica ettim. Bana, durumumu bilmelerine rağmen oda servislerinin olmadığını, istersem snack bara ya da ana restorana gidebileceğimi söylediler. Halimi yeniden anlatarak eşimin bebeği doyurmak için çıktığını odada yalnız olduğumu ve ilaçları alabilmek için sadece bir ekmek & peynir istediğimi söyledim. Telefondaki görevli şefine ileteceğini belirtti ve bir daha ne tost ne de bir telefon geldi. Bu insaniyetsizliği bir işletme kendine nasıl yakıştırabildi gerçekten aklım almıyor. Eşimin ikinci serumu aldığı gün otelin misafir ilişkileri müdürü ve organizasyon müdürü ile görüştük. Bunların tamamını kendilerine de ilettik ve tek dedikleri şey haklısınız oldu. İşletmeyi hiçbir şekilde savunamadılar. Bu derece hiçbir açıklama & savunma yapılmaması da durumun farkında olduklarının ispatıydı. Ve tek yaptıkları iyilik erken çıkışımızı onaylamak oldu ki tek istediğim gerçekten otelden azad edilmekti. Bu kadar tiksindiğim bir otel daha hatırlamıyorum. Ve gerçekten Ege bölgesinde ilk defa bu kadar kötü bir işletmeciliğe denk geldim. Bütçe kasan Antalya otellerinden daha fena bir durum çünkü fiyatları onların üstünde. Bütün yıl hepimiz emek edip bir tatil için bütçe ayarlamaya çalışıyoruz. Ve bu şekilde bir deneyim yaşatmayı hiçbir otel hak etmiyor. Bir daha asla adımımı atmayacağım hiç kimseye de tavsiye etmeyeceğim bir tesis.

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Rubi Platinum Temizlik Sorunu Ve Besin Zehirlenmesi

12 Eylül 2024 16:27
Eymen sonuçtan hiç memnun değil

Yalıhan Aspendos Hotel Tatilimizin Zehir Olmasına Neden Olan Otel

17 Eylül 2023 13:52
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Turunç Resort Otel Çalışanları Ve Yönetimi Saygısızlık!

14 Eylül 2023 09:42

03 Temmuz 2023 03:21