Türkiye Sigorta Su Basması Zararımızı Karşılamıyor

Türkiye Sigorta Su Basması Zararımızı Karşılamıyor
24 Eylül 2024 12:09

Biz 2 seneye yakın bir evde oturuyoruz. Ev alalım daha öncesinde bir su baskını oldu, klozetten kaynaklı. Sonra bu zararımızı sigorta giderdi. Şimdi ise Adana'da belki görülmüştür, videolarımız da var, sel gibi bastı evleri. Hiçbir yere bırakmadı. Bizim de balkondan içeriye sular bastı, evimiz zarar gördü fakat bu şikayetimizi dikkate almıyorlar. Daha önce de su baskını olduğu için ama bu su baskını doğal bir afetten kaynaklı. Bunun ispatı mümkün çünkü çok kişi bundan zarar gördü. Binamızın içerisine sular 5 gündür itfaiye ekipleri suyumuzu boşaltamıyor. Apartmanın içerisinden nasıl bize bir çözüm gelebilir ki? Bu sorunumuzun giderilmesini istiyorum. Gerekirse Tüketici Hakem Heyeti'ne her yere başvuracağım. Sigorta parasını almaya gelince alıyorsunuz fakat zararımızı karşılamıyorsunuz, dikkatinize sunuyorum. Denizli Mahallesi'nde evimiz apartman dairesi, 1. kat olduğu için en çok zarar gören 1. katlar.

24 Eylül 2024 17:23 (Şikayetten 5 saat sonra)
25 Eylül 2024 09:28

Sayın İlgili, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu sebebi ile yalnızca sigortalı/mağdur kişi ile bilgi paylaşılmakta olup tarafınıza bilgi aktarılamamaktadır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TÜRKİYE SİGORTA A.Ş

10 Ağustos 2023 12:43
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 14:32

11 Aralık 2024 18:06
Sigorta Poliçesiyle Tesisat Sorunu Çözülmedi Üstüne Zarar Verildi
Sigorta Poliçesiyle Tesisat Sorunu Çözülmedi Üstüne Zarar Verildi

09 Haziran 2024 15:47
Kutay sonuçtan hiç memnun değil

Banyo Hasarı ve Sigorta Şirketinin İlgisizliği

20 Ocak 2025 18:06