Can sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta Kasko Poliçesinde Cam Hasarı Sorunu

21 Ekim 2024 15:55

Aracıma Türkiye Sigorta şirketinden kasko poliçesi yaptırdım ve ilerleyen tarihlerde cam kırılması için kaskodan yetkili servis aracılığıyla cam talebinde bulundum. Kasko şirketi cam talebimize red cevabı verdi ve neden olarak muayene evrakında camlar hasarlı yazdığı belirtildi. Aracımın kasko yapıldığı gün camlarının hasarsız halde fotoğrafları çekilmiştir. Dijital olarak bu belgeler tarih kayıtlı elimizde mevcut diyerek dönüş yaptım. Daha sonra benden bu camı değiştirdiğime dair fatura istediler, lakin camı ben değiştirmedim. Önceki sahibi ya da daha önceki sahibi mi değiştirdi, bilgi sahibi değilim. Ben sigorta tahkim komisyonuna şikayette bulundum, buraya da yazıyorum, bütün sosyal mecralarda da paylaşacağım.

22 Ekim 2024 09:52 (Şikayetten 17 saat sonra)
22 Ekim 2024 11:37

Sayın İlgili, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu sebebi ile yalnızca sigortalı/mağdur kişi ile bilgi paylaşılmakta olup tarafınıza bilgi aktarılamamaktadır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TÜRKİYE SİGORTA A.Ş

22 Ekim 2024 13:02

Siz de sigortalı ile iletişime geçin o zaman yani babam ile.

22 Ekim 2024 13:04

Sigortalıyı bile aramamışsınız kesinlikle her konuda vasatsınız.

22 Ekim 2024 13:07

Zaten bilgiyi buradan aktarmayacaksınız arayarak ya da mail yoluyla aktaracaksınız neyi buradan paylaşamadığınızı söylüyorsunuz?

Selda sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2025 19:49
Kasko Hasar Değerlendirmesinde Tutarsızlık Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 00:15
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta'nın Kasko Hayal Kırıklığı: Cam Hasarı Çilesi

28 Mart 2025 11:54
Tuba sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2024 00:01
"Türkiye sigortaya herhangi bir teşekkürüm yok aksine onların beni arayarak süreci bu kadar baltaladıkları için özür dilemeleri lazım! Tüm teşekkürler şikayetvar.com sitesine..."