Türkiye Finans Bankası 700.000 TL EFT İçin 5 Bin EFT Masrafı İstiyor.

19 Eylül 2024 23:281.348

18.09.2024 günü saat 09:23'te Türkiye Finans Konya Alaaddin Şubesi'ne hesabımda bulunan 701.000 TL'ye ek olarak 1.000.000 TL daha yatırmak istediğimi söyledim. Müşteri temsilcisi A** Bey, EFT'de sorun olacağını ve hesaba geçmede sorun yaşanacağını belirtti. İşlemi yapmak istemedi. Tamam o zaman, hesabımdaki 701.000 TL'yi EFT yapın, cepten limit aşımı diyor dedim. Bana 5.000 TL masraf çıkardı. 701.000 TL EFT için cebin limitini yükseltin dedi. Limit yükselmez dedi. Paramı ödeyeyim dedim, nakitimiz yok dediler. Artık çözümü ilgililer değil, ben buldum. Cepten 499.999 TL EFT yaptım, kalanı nakit alabildim.
Soru: 700.000 TL EFT masrafı ne kadar? Gerçekten 5.000 TL mi?
Teşekkürler. Banka yetkililerinin mail adresine banka bilgilerini atabilirim.

24 Eylül 2024 10:27 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Bankamıza iletmiş olduğunuz talebiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen her türlü görüş ve önerilerinizi önemsiyor ve sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için değerlendiriyoruz. Bildiriminiz ilgili birimlerimize iletilmiştir. En kısa sürede sonuçlandırılarak tarafınıza bilgi verilecektir. Bizimle irtibata geçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Çözüm Merkezi Servisi

26 Eylül 2024 15:27

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Bankamıza iletmiş olduğunuz talebiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen her türlü görüş ve önerilerinizi önemsiyor ve sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için değerlendiriyoruz. Konu ile tarafınıza ulaşılamamış olup detaylı bilgi alabilmeniz için Müşteri İletişim Merkezimiz ile irtibata geçtiğiniz takdirde Müşteri İletişim Merkezimiz size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. Müşteri Çözüm Merkezi Servisi

PTT Ve Türkiye Finans Arasında Kayıp Para Krizi

8 Ocak 2025 16:072.291

"Sorunum çözüldü Türkiye Finans yetkililerine teşekkürler fakat sonuç olarak mağdur oldum benim için büyük bir miktar paraydı ve ödemelerim geciktiği için faiz eklendi bu nedenle bu olan biten ile ilgili beni mutsuz ettiniz ATM koyun başka bankaların ATM leriyle işlem yaptırıp bizi paramızla rezil rüsva etmeyin"

Türkiye Finans Bankası Tam Bir Pişmanlık!

19 Ağustos 2024 15:231.082

"Teşekkürler"

Bankamatik Kartım Ve Finansman Başvurularım 15 Gündür Sonuçlanmadı, Mağdur Edildim

19 Ağustos 2025 14:55602

04.08.2025 tarihinde Konya Aladdin şubesinden ticari hesap açılışı yaptım. İşlemlerim tamamlandıktan sonra şubeden ayrıl...

Tümünü Gör
Türkiye Finans Kapalı Kredi Kartına Borç Çıkardı

Türkiye FinansKapalı Kredi Kartına Borç Çıkardı

Kenan
Türkiye Finans ATM'sinde Fazladan İşlem Ücreti Alınması

Türkiye FinansATM'sinde Fazladan İşlem Ücreti Alınması

Özgür
Türkiye Finans Benden Onay Almadan Hesaplarımı Karıştırıyor!

Türkiye FinansBenden Onay Almadan Hesaplarımı Karıştırıyor!

Beyaz
Türkiye Finans Hesap Açmada Mağdur Oldum!

Türkiye FinansHesap Açmada Mağdur Oldum!

İlhan
Türkiye Finans Beni Mağdur Ettiler!

Türkiye FinansBeni Mağdur Ettiler!

Türkiye Finans Kredi Kartım Hala Açılmadı!

Türkiye FinansKredi Kartım Hala Açılmadı!

Ali

Öne ÇıkanKonular