TV+ Sansürsüz Prens Dizisini Yayınlayamaz

28 Şubat 2024 21:39

TV+ iOS uygulamasında programı ilk açtığımda prens diye bir dizinin tanıtımı yapılıyordu. İster istemez tıkladım. Açılan dizinin ilk sahnesinde kadınlar ve erkekler çıplak ve sansürsüz bir şekilde dizi başladı. Sansürsüz nasıl yayınlayabiliyorlar. Aile olarak izliyoruz, olmaz böyle bir şey. Dizi yayından kaldırılsın.

29 Şubat 2024 07:44 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

29 Şubat 2024 09:26

Merhaba Tamer Bey, Öneriniz için teşekkür ederiz. Değerlendirilmesi için ilgili ekiplerimizle paylaşacağız. Saygılarımızla, TV+

04 Mart 2024 04:57

Takip edeceğiz

Yorumlar (5)

Tc Serkan
Tc Serkan

Abi siz ne ayaksınız? Sansürlü dizilerden nasıl zevk alabiliyorsunuz? Hem ayrıca sadece çıplaklığa mı takıldın. Bir sürü küfür el hareketi de içeriyor. Bakma kardeşim o zaman. Deapooll da sansürlü ona neden uygulamamışlar. Sansür koyun diye diye filmlerin içine ittiniz... Sanki cennetten çıkmasınız. Paranla satın alıyor aldığınız şeye de sansür uygulatıyorsunuz nasıl bir kafa bu ya...

Yusuf
Yusuf

Turkcell TV+ dijital platform kategorisine de girdiği için, bünyesindeki içerikleri sansürsüz olarak da yayınlayabilir. "Yok ben bu tarz şeyleri görmek istemiyorum." derseniz de, her platformda olduğu gibi, TV+'ta da "Ebeveyn kontrolü" mevcut ve bunu açarak çocuğunuzu bu tarz içeriklerden koruyabilirsiniz.

Tamer

Filtrelerimizde +13 'e kadar izin veriyoruz. Ve buna rağmen dizi engellenmiyor. Filtre uyguluyoruz. Siz de deneyebilirsiniz.

Uygar
Uygar

Hatta diziyi çeken şirketi de kapatsınlar. Uygulama ayarlarında "ebeveyn izinleri" diye bir bölüm var, bir zahmet oraya girip ayarlayın. Ne biçim insanlarsınız, siz sevmiyorsunuz diye diziyi kaldıracaklar öyle mi? Vay arkadaş, özgüvene bakar mısınız? Hiç utanmadan sıkılmadan gelip bir de buraya yazıyorsunuz.

Tamer

+13'e kadar uygulamayı filtreliyoruz. Ona rağmen bu dizi çıktığı için buradan yazdık. Utanmadan yazan sensin. Doğru konuş. Kimin avukatlığını yapıyorsun.

Turkcell TV+ Prens Dizisi Yanıltmacası Ve Ücret İadesi Talebi

23 Mayıs 2025 03:05
Turkcell TV+ Prens Dizisi Yanıltmacası Ve Ücret İadesi Talebi
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell TV+ Aboneliğimde Prens Dizisinin Yayından Kaldırılması Hayal Kırıklığı!

31 Mayıs 2025 01:37

Turkcell TV+ Kategorileri