Turkcell TV+  Plus Pro Cihazı Wi-Fi İle TV Plus Ev Uygulamasına Giriş Sorunu

17 Ocak 2024 21:04
17 Ocak 2024 18:21

Videoda da anlattığım gibi TV Plus Pro cihazıma kablolu bağlantı yaptığımda TV Plus ev uygulamasına normal bir şekilde giriş yapıyor. Wi-Fi bağlantısı ile aynı uygulamayı açtığımda kullanıcı adı ve şifre istiyor. Giriş yaptığımda ise uygulama arayüzü sanki web tarayıcı üzerinden izliyormuşum gibi arayüz değişiyor. Wi-Fi bağlantı ile normal izlemek istiyorum. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim beni teknik birime aktarıyoruz dediler ancak farklı bir yere aktarıyorlar. Ve benim soruma cevap verilip, sorunum çözüm sunulmuyor. Teşekkür ederim.

17 Ocak 2024 21:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

18 Ocak 2024 12:00

Merhaba Muzaffer Bey, Şikayetinizle ilgili 18.01.2024 tarihinde sizi arayarak görüştük. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, TV+

Merhaba aynı sorun bende de var nasıl çözüldü. Wi-Fi ile TV+ev uygulamasını açamıyor

Muzaffer

Çözüm yok kablolu bağlantı kullanmak zorundayız maalesef. Wifi6 de 300 MB hız alırken daha düşük hızlarda kullanmak zorunda kalıyoruz.

Melek sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2025 18:21
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Cihaz Yerine İkinci El Ve Eksik Ekipman Teslim Edildi

09 Eylül 2025 19:06
Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2025 11:20

Turkcell TV+ Kategorileri