Koray sonuçtan çok memnun

Turkcell İpasaj'da Aynı Gün Neye Göre Ve Kime Hediye Dağıtıyor?

Turkcell İpasaj'da Aynı Gün Neye Göre Ve Kime Hediye Dağıtıyor?
24 Ocak 2024 23:46
Koray'ın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkürler.”

Turkcell'den bugün iPhone 15 Pro max siparişi verdim. Ürün daha önceden sepetimde bulunuyordu bundan dolayı kontrol etmeden onaylayıp satın aldım. Birkaç saat sonra telefonun yanında 20W şarj aletini hediye ettiklerini gördüm ve müşteri hizmetlerini aradım. Onlar da bana ' sepetinizde hediye ürün görünmüyor ' dedi. Gün içerisinde telefonu alan herkese bu hediye verilirken müşteri hizmetlerinin söylediğine ve faturaya bakarak hediyemin kapsama alınmadığını gördüm. Konuştuğum kişi ile ses kayıtlarını da talep edeceğim çünkü kendisi ' kampanya gün başında başlatılıp gün sonuna kadar sürer ' cümlesini kullandı. Bu konudaki mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. (ekteki fotoğraf mevcut kesilen faturam, video ise akşam aldığım, hediyenin de mevcut olduğu ekran kaydımdır.)

25 Ocak 2024 01:02 (Şikayetten 1 saat sonra)

25 Ocak 2024 08:14

Merhaba Koray Bey, Talebinizle ilgili başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Dilerseniz, taleplerinizi Turkcell Pasaj Müşteri Hizmetlerini müşteri temsilcilerimize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

26 Ocak 2024 14:56

Müşteri memnuniyeti adına herhangi bir şey yapılmadı. Hem telefon siparişimi hem de hattımı kapattırıyorum.

27 Ocak 2024 13:53

Dönüş yaptınız. Sepetinizi güncellemediğiniz için hediye şarj aleti eklenmemiş diyorsunuz. Başka bir arkadaşımla beraber aldık onda eklenmişti. Ben eski telefonumu sattım ve şu an emanet telefon kullanıyorum. Kargom geldi ve dönüş yapmadığınız için açamıyorum. Durumun aciliyeti var neden ilgilenilmiyor.

30 Ocak 2024 11:34

Turkcell Hızlı Kargo Hizmeti Mağduriyeti: Ürün Teslim Edilmedi
Turkcell Hızlı Kargo Hizmeti Mağduriyeti: Ürün Teslim Edilmedi
Nur sonuçtan memnun

18 Eylül 2024 19:37
"Ücret iadem yapıldı, teşekkürler"
Abdurrezzak sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Pasaj Yanıltıcı Bilgiler Ve Geciken Kargo Sorunu

Abdurrezzak