Kuaförde Hayal Kırıklığı Ve Yanıltıcı Fiyat Politikası

Kuaförde Hayal Kırıklığı Ve Yanıltıcı Fiyat Politikası
22 Ekim 2024 13:54

19 Ekim 2024 tarihinde kuaförden randevu alıp gittim. Saat 9.30'da orada bulundum, soğukta 10.30'a kadar temizlik yapmaları için beklettiler. İçerisi de buz gibiydi. Daha sonra reklamlarda 1500 sabit fiyat diye yazmalarına rağmen 'koruyucu yapmamız lazım' vs. diyerek 2500 fiyat çıkardılar. Kesim dahil kabul ettim. Orada oturduğum süre boyunca her gelen müşteriye 'bakım yapmamız lazım' diyerek herkesten 2500 istediler. Ben işlemin M***** Bey'in yapmasını istediğimi söyledim. M***** Bey'in yarım saat sonra geleceğini söyleyip kendilerinin de çok güzel saç yapacaklarına ikna ettiler ve yaptılar. Saçımda yanma, kopma ve istediğim saç şekliyle hiçbir alakası olmayan bir saç yaptılar. Olmadı dememe rağmen olduğunu söylediler. Bir de para vermemek için yalan söylediğimi itham ettiler. Anlayacağınız vasat bir yer, hakkımı helal etmiyorum. Ben zamanımı ayırıp gittim o kuaföre. Yaptıkları müşteri memnuniyeti değil, ticarethane. Kayseri'nin en kötü kuaförü diyebilirim.

Mithat
Mithat

Bizimle iletişim kanallarından tekrardan iletişime geçerseniz mağduriyetiniz konusunda yardımcı olalım 😊

Saç Boyama Sonrası Mağduriyet Ve İlgisiz Davranış

03 Ekim 2025 21:13
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 11:27
Key Kuaför Saç Kesimi Tarif Ettiğim Şekilde Olmadı.

Glamour Hair Dresser Hayal Kırıklığı Yaratan Kuaför Deneyimi!

12 Ekim 2024 15:23