Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 11:27

Saç kesimi için 26.07.2024 tarihinde randevu aldım. Daha önce geldiniz mi diye sordular ben de hayır fakat bir beyefendi ile görüşmüştük ismini hatırlamıyorum dedim ama kişiyi de net olarak tarif ettim ve saçımı kestirmek istediğim kişi de onun olduğunu telefonda belirttim. Görevli danışman kadın benim söylediğimin dışında birini yönlendirdi. Benim tarif ettiğim kişinin isminin M***** olduğunu da sonradan öğrendim. Ben de bahsettiğim kişinin ayrılmış ya da orada olmadığını düşünerek bir şey söylemedim. Ama tam saç kesimim yapılırken arkamızdan geçti. Görevlilerden biri saçımı kesmeye başladı ama amatörce kesim yaptığı o kadar belliydi ki kendileri bile bunu kabul etti. O kadar bariz makas izleri kaldı ki anlatamam. Fotoğraflardan da zaten göreceksiniz. Bir de rahat rahat saçımı kesen adam fön için artı 300 TL alıyoruz dedi. Saç kesiminin hatalı olduğunu kabul ettikleri halde de o kötü kesim için 1000 TL parayı aldılar. Kesim yapamayan birini neden bana yönlendiriyorsunuz anlamıyorum. Kesecek biri yoksa yok de o zaman. Bir de düzeltelim diyorlar, saçı dediğimden daha kısa kesmişler daha da kısaltacaklar. İstediğim modelin net fotoğraflarını gösterdim yine de kesemediniz. Gidecek olanlara paranızla rezil olmaya gerek yok diyorum. İnanın daha iyi yerler var fakat ben randevu bulamamıştım o gün.

Htc sonuçtan hiç memnun değil

Saç Kesimi Ve Boyada Kötü Deneyim: Kalitesiz Hizmet Ve Yetersiz İşçilik

23 Nisan 03:43
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2023 22:34

02 Haziran 10:02