Glamour Hair Dresser Hayal Kırıklığı Yaratan Kuaför Deneyimi!

12 Ekim 2024 15:23

Hayatımda aldığım en kötü karardı. Instagram'da yaptıkları işleri çok beğenerek mesaj attım, bana 2250 TL ve saçın açılma reaksiyonuna göre fiyatın da artabileceğini söyleyerek randevu oluşturdular. Ben büyük bir rakamla karşılaşmamak için emin olmak adına telefon açtım. Telefonu açan bayana en fazla ne kadar artar diye sorduğumda çok cüzi bir miktar, o da saça koruyucu ürün kullanılmasından dolayı 100-200 TL ancak fark eder diye konuşuldu. Ben o bütçeyle oraya gittiğimde ise bana tam tamına 4 bin tl gibi bir rakam verdiler. Uzun uğraşlar sonucu 2500'de karar kıldık. Koruyucu ürün de kullanacaklarını söylediler. Ama tabii ki de kullandıklarını sanmıyorum. Gel gelelim minik ışıltılar istediğim, doğal olsun diye bastıra bastıra söylediğim saçımı kuş yuvasına çevirdiler. Attıkları ara makaslara mı yanayım, daha deneme paketinde saçımın ellerinde kalmasına mı?! Evet, deneme paketinde bile belime kadar olan saçımı ihmal sonucu omzuma indirecek kadar yaktılar. Ona rağmen güvenmek istedim ve sonuç tamamen bir hüsran. Işıltılar istediğim saçımı iki defa paket açarak açtılar, tam 8.5 saatim orada geçti ve benden ısrarla güzel yorum yazmamı istediler, neymiş en uzunu benim yazmam gerekiyormuş çünkü verdikleri rakamı kabul etmedim. Bu işi tam bir ticarete dökmüş durumdalar. Sadece 4-5 aydır açık kuaförün nasıl 300 küsur yorumu olabilir? Uzun lafın kısası yaptıkları boya da 3. Yıkamamda aktı, sapsarı ile yeşil arası bir renkle dolaşmak zorunda kaldım. Üstüne saçımı toplayayım diye harcadığım paranın da haddi hesabı yok. Üstelik hadi boyamayı beceremediniz, saç kesmekten de mi haberiniz yok? Öyle bir asimetri var ki aynaya baktıkça saçlarımı kazıyasım geliyor. Şu an kendi rengime döndüm ama olan benim saçlarıma oldu. Duşta açamıyorum, ısı kullanamıyorum ve rengi de çizgi çizgi hiç doğallığı yumuşaklığı kalmadı. 0 yıldız olsa onu bile veririm.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2025 20:22
Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Saygısız Hizmet Deneyimi
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 15:47
Cevriye sonuçtan hiç memnun değil

Hayal Kırıklığı Ve Zaman Kaybı: Kuaförde Yaşanan Kötü Deneyim

29 Mart 2025 07:33

Hair Mood Gallery Hayal Kırıklığı Yaratan Kuaför Deneyimi

21 Kasım 2024 23:30
Hair Mood Gallery Hayal Kırıklığı Yaratan Kuaför Deneyimi
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Sabit Fiyat Sözü Verip Randevu Sonrası Fiyatı Değiştirdiler Saçım Mahvoldu

11 Haziran 2025 19:31