Onur sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba Giyim Tesettür Değişim Sorunu

Tuğba Giyim Tesettür Değişim Sorunu
12 Temmuz 2024 00:05

08/07/2024 tarihinde ablam ile eşime doğum günü hediyesi almak için Nata Vega Tuğba mağazasına gittik. 1 alana 2. si %50 indirimli eşarplardan aldık. Satış temsilcisine değişim yapılabileceğini sorduk, 1 ay içerisinde değişim yapabileceğimizi söylediler ve değişim kartı yazdılar. 11/07/2024 tarihinde değişim için gittiğimizde önce kampanyalı ürünlerde değişim yapamayacaklarını söylediler. Değişim kartını siz yazdınız dediğimde mağaza yöneticisi olduğunu söyleyen H***** Ö*** isimli hanımefendi suratını astı, barkod okuyucuyu fırlatarak kampanyalı üründe değişim olmayacağını söyleyerek değişim kartını inceledi ve değişimde fark çıktığını, kampanyadan faydalanamayacağımızı söyledi. Biz size değişim olur ancak kampanyadan yararlanırsınız demedik dedi. Ben de o zaman iade alın, çek yazın, yeni ürünü alalım dedim. Bizde iade yok, istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz. Almıyorum, olamaz. Ben personelimden bile fark alıyorum, sizden de alacağım diye bağırdı. Ben de ürünleri satarken söyleseydiniz almazdık dediğimde, ben 45 yaşındayım bana bağıramazsınız diye tekrar bağırdı. Sonuçta faturası ve değişim kartı olan bir ürünü değiştirmek benim hakkım. Hanımefendi daha sonra değişimi yaptı ancak hani olmuyordu dediğimde, sonradan aklıma geldi dedi. Yediğimiz azar, hakaret yanımıza kâr kaldı. Paramızla rezil olmak bu olsa gerek.

18 Temmuz 2024 10:55 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili gerekli araştırmalar yapılıp, yetkili birimlere bilgi verilmiştir. Saygılarımızla,

27 Mart 2025 15:22
Yanlış Beden Ve İade Sorunu İle Karşılaştım