Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Tudors-Marmara Park İade Ettiğim Ürünün Parasını Alamıyorum.

23 Haziran 2024 19:07

Tudors Marmara Park mağazası
12 Haziranda Tudors mağazasından alışveriş yaptım. Aldığım ürünlerden bir tanesini aynı gün içerisinde iade ettim. İade politikaları çok farklıymış bunu öğrendim. Kredi kartına iade edilecekti fakat kartı almadan sistemden kayıtlı olduğum için iade yapacaklarını söylediler ve iade süreleri maksimum 15 iş günüymüş. İnternet alışverişlerinde bile bu süre bu kadar uzun değil. Tudors Müşteri hizmetlerini arıyorum ilgili birime ulaşılamıyor kayıt bırakıyorum dönüş yapmıyorlar ben sıkıntımı müşteri hizmetleri ile halletmem gerekirken onlarla da ayrı sorun yaşıyorum. Alışveriş yaptığıma çok pişman oldum. Hizmetinin arkasında durmayan bir firmaymış bunu öğrendim zaten alışveriş yaptığım bir mağaza değildi bir daha da yapmam.

25 Haziran 2024 14:38 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Tudors Gömlek olarak iletmiş olduğunuz durum ile ilgili konuya açıklık getirmek adına iletişim numaranızı ve şikayetinizi yazarak bizimle iletişim kurmanızı rica ederiz. Tudors Müşteri Hizmetleri.

Çiğdem
Çiğdem
28 Haziran 2024 03:09

Aradan 2 gün geçmesine rağmen tarafıma dönüş yapılmadı. Siz nasıl hizmet veriyorsunuz anlamış değilim. Bu kadar uzun süredir müşteri mağduriyeti giderilmedi. Bir daha markanızın mağazanızın önünden bile geçmem.

10 Ekim 2023 14:11
Tudors Ödediğim Parayı İade Etmedi Ve Saygısızca Alaycı Davrandı