Troy Ödeme Boykot İçin Troy Kart Alacaklara Sürpriz

Abdullah
13 Kasım 2023 15:32

Troy kart kullanımında iki eksik bulunmaktadır. Birincisi, mobil temassız ödeme işlevi çalışmamaktadır. İkincisi, internet üzerinden bazı siteler kart bilgileri ile yapılan alışverişleri kabul etmemektedir. Bankalar artık zorunlu olarak Troy kart vermekte. Bu durumda, mevcut kartınızı kaybetmemeniz önemli çünkü yeni bir Mastercard talep etmenize rağmen yine de Troy kart verilebilmektedir. Ben müşteri hizmetlerini arayarak Mastercard talep ettim ve kartımın basılıp gönderileceği söylendi. İki gün sonra kartım adresime ulaştı fakat yine Troy karttı. Bu durumla müşteri hizmetleri arasında tekrarlayan bir döngüye girdim. Sonunda banka hesabımı iptal etme kararı aldım. Ayrıca haberlerde İsrail'e yönelik boykot amaçlı olarak Troy kart alınması gerektiği hızla yayılıyor. Yorumlarda bu durumu eleştirdim ancak kimsenin dikkatini çekemedim.

profile profile profile

Remzi
Remzi

Troy kartı ve ödeme yöntemini destekliyorum fakat uluslararası sitelerde (Amazon, aliexpress vb.) alışveriş yapamama sorununu acilen çözüme ulaştırmalılar. Aksi halde aldığımız kartları kırmak zorunda kalacağız.

Burcu
Burcu

O siteler de İsrail'e destek verdiği için Troy kartı kabul etmiyor olmasın?. Kaçsanız da, hala kovalıyorsunuz.

Troy Ödeme Troy Kartın Alışveriş Sitelerinde Geçmemesi

19 Kasım 2023 20:00
Ünsal sonuçtan hiç memnun değil

Troy Kartların Kullanım Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

19 Aralık 2024 13:51