Troy Ödeme Amazon Sitesinde Yok Maalesef

10 Ocak 2024 17:35

Bütün kartlarımı Troy kartına dönüştürdüm; ancak en çok Amazon.com sitesinden alışveriş yapıyorum ve sitede Troy ödeme seçeneği bulunmuyor. Lütfen bu site ile anlaşma yapın, aksi takdirde kartlarımı Troy'dan çıkarmak zorunda kalacağım. Ben, yabancı kart şirketleri yerine yerli bir kart firmasının kazanmasını istediğim için bütün kartlarımı taşıdım, fakat maalesef şu anda mağdur durumdayım.

Zeki
Zeki

Troy kartı desteklemesinin sebebi, seni Visa ya da mastercardla alışveriş yapmaya zorluyor. Nedenini herkes biliyor. Çünkü troyla alışveriş yaptığında siyonistler senden komisyon alamıyor. Birkaç ay öncesine kadar Troy kartı kabul eden bu siteler, şu anda kart bilgilerini girdiğinde kart bilgisi eksik ya da yanlış diye hata veriyor.

Muhammet
Muhammet

Amazon'a yaz kardeşim. Amazonun Troy eklemesi lazım.

Cem
Cem

Bende, 20 Mayıs Amazon'a bildirdim, canlı destek telimi aradı, Troy dan kaynaklanan bir sorun olduğunu iletti. Bugün Troy'a email attım ve Şikayetimi yazdım. Umarım gibi vurdum duymazlık yapmazlar çözüm sağlarlar. Ülkenin vidaları iyice gevşedi, resmen 2030 u hepimize yaşatacaklar.

Alim
Alim

Amazon'a da yazdım, yazmazmiyim onlarda Mart ayı sonuna kadar çözüm olacak dediler bakalım Mart da gelir.

Troy Ödeme Troy Kart Kullanım Zorlukları

15 Kasım 2023 02:47