Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Troystore Ve EasyCep İle Yaşanan İletişim Sorunları

04 Kasım 2024 17:20

1 ay önce Troystore mağazasından değiş tokuş kampanyasıyla bir iPhone aldım. Eski telefonumu vermiş oldukları kargo numarasıyla kargoladım. Aradan haftalar geçti. Ürünün akıbetiyle ve para iadesiyle ilgili bir bilgi gelmedi. Troystore'u aradığımda bir bilgilerinin olmadığını, EasyCep'e ulaşmam gerektiğini söylediler. Ben de şaşırdım, 'EasyCep ne? Ben sizin kampanyanızdan faydalandım ve size gönderdim ürünü' dedim, vermiş olduğunuz kargo numarasıyla. Onlar da, 'O aslında EasyCep'e gidiyor, onlar paranızı iade ediyor. Bizim ulaşma şansımız yok bilgilere' dediler. Çok şaşırdım ve 'Benim niye EasyCep'le muhatap olduğumu' sordum çünkü ben Troystore ile iş yaptım yani. Neyse, EasyCep'e defalarca yazdım. Aradım ama ürünün kendilerine ulaşmadığını söylediler. Benden kargo takip numarasını istiyorlar. Kargo firmasını arayıp numarayı aldım ve ilettim ve yine her zamanki gibi 'Size dönüş yapacağız' diyorlar. Troystore'u aradım, bir temsilciye bağlanmak için 1 saat bekledim ve bana 'Buradan yardımcı olamıyoruz, mail atın' dediler. Şaka gibi ya, 1 aydır resmen telefonumu ve paramı zapt ettiler ve daha ne zaman alacağım belli değil. Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım birazdan, öncesinde Troystore'un bana yaşattığı mağduriyeti herkesin bilmesini.

Gul sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 15:57
EasyCep'ten Aldığımız Telefonlar Ve İade Sürecindeki Sorunlar
EasyCep'ten Aldığımız Telefonlar Ve İade Sürecindeki Sorunlar
Berkant sonuçtan çok memnun

Berkant
15 Haziran 2024 01:15
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
02 Ağustos 2024 12:30

İbrahim
17 Mart 2025 11:11
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
28 Mayıs 2025 18:36