Bilgehan sonuçtan memnun

20 Ekim 2024 06:48

Dolap uygulaması üzerinden aldığım 2 ürün hakkında yazıyorum.
SP0597*****66 ses ağacı ürünü, Dolap ile kardeş firma olan Trendyol Express kargo firmasının kayıtlarından kontrol edilerek transfer merkezinde kaybolduğu, daha sonra Esenler'de bulunduğu ve bulunan ürünlerin hasarlı olma ihtimaline karşın Trendyol Express kargo şirketi ilkeleri gereği alıcıya değil satıcıya iadesinin yapıldığı ile ilgili bilgiler yer almaktadır. Dolayısıyla bana hiçbir şekilde ulaşmayan, kaybolmuş sonra bulunup satıcıya iade edilmiş bu kargoda da "alıcı koruma bedeli" adı altında alınan ek ücretin kesintiye uğratılarak tarafıma iade yapılması bir haksızlıktır. Yine aynı durum bu sefer SP01619751963 numaralı işlemde oldu. Ürün bu sefer kayboldu ve bulunamadı. Bana yine alıcı koruma bedeli kesilerek ücret iadem yapıldı. Bu alıcı koruma bedeli Trendyol Express'i mi koruyor, alıcıyı mı anlamadım. Ürünlerin kaybolduğuna ilişkin bilgilerin sistemden rahatlıkla görüldüğü ve benim iptal ya da iade yapmadığım bu iki durumda da alıcı olarak 966 ile biten üründe 25.20 TL, 963 ile biten üründe 22.5 TL haksız kesinti ile yapılan para iademe itiraz ettim. Günlerce ve defalarca yapılan şikayetlerime dönüş sağlanmadı. 963 ile biten ürüne 23 TL kupon önerildi, ben diğerine de aynı şekilde kupon istediğimi ilettim ama ne şikayetlerime yanıt alabildim ne de kuponlarım hesabıma tanındı. Dolap, Trendyol Express firmasının şubeleri ve çalışanlarının yaptığı hatayı müşteriden alıcı koruma bedeli adı altında çıkarmaktadır. Benden bir haftada 2 üründe 47.70 TL kazanıyor da onlarca müşteriden kaç TL bu şekilde kazanıyor, merak ediyorum. Dolap firması, Trendyol ve Trendyol Express firmaları olarak işbirliğini yürüttüğünü ve bu mağduriyetin alıcı lehine çözümlenmesini talep ediyorum.

Bilgehan
Bilgehan
20 Ekim 2024 18:33

Kupon tanımlanması 10 a yakın maillerim sonucu hesabıma atandı.

29 Kasım 2023 09:17
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 16:32
Trendyol Express Kargomu Kaybetti, Gerekli Açıklamaları Yapamadı