Işık sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Express Hacettepe Trendyol Kurye Dağıtımı

18 Kasım 2023 22:50

Merhaba ben hacettepe beytepe kampüsünde kalan bir öğrenciyim. Trendyol kuryelerinin öğrencilere karşı saçma davranışlarından bahsetmek istiyorum. Normalde Trendyol express aracılığıyla gönderilen kargoların alıcıya ulaşmamasıyla birlikte ikinci defa ertesi gün tekrar dağıtıma çıktığını biliyorum. Trendyol kuryeleri ise bizi o gün almamız için zorluyorlar resmen. Genelde telefonda hep şu konuşma geçiyor : " Hocam Atatepe'deyim ben kargonuzu alır mısınız? Siz kampüste değilseniz başka bir arkadaşınız gelip alabilir mi? Hayır yarın dağıtıma çıkmayacak öğleden sonra tekrar geleceğiz kampüste olur musunuz? " Hayır hocam arkadaşım yok alacak herkesin işi gücü var insanları kendi siparişim için oradan oraya koşturamam keza kaldığım yurdun önüne gelmeye bile üşeniyorsunuz. Getir, Migros Hemen veya yemek firmaları direkt kalınan yurda gelirken Trendyol kargocuların herkesin kargosunu Atatepe yurdu önündeki çimenlik alana serip koyması cidden çok trajikomik. Kargo mu bekliyoruz pazara mı gidiyoruz belli değil. Madem kargoyu bulunduğum yere getirmeyip ayağınıza bekliyorsunuz, o zaman Atatepe'yi gel al noktası yapın biz de kargo parası ödemek zorunda kalmayalım.

Rahime sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Express Kuryesinin Sürekli Müşteriyi Kapıya Çağırması Ve Tehditkâr Davranışı

08 Temmuz 2025 15:41

26 Eylül 2024 11:44

01 Mayıs 2025 17:59

05 Eylül 2023 16:25
Trendyol Express Kargolarımı Evime Getirmiyor
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Express İle Çalışmak Pişmanlıkmış!

03 Haziran 2023 17:32

Trendyol Express Kategorileri