Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Express 3 Defa İade Edilen Kargolar Ve Trendyol'dan Yetersiz Bilgilendirme!

02 Aralık 2023 10:11

Trendyol'dan gel al noktasına verdiğim siparişlerin 3 tanesi kargo şirketi tarafından iade edildi. Trendyol'a bağlandığımda kargoda kırık vesaire olduğu zaman iade ediliyor dendi. Ama aynı şeyi 3 kere yaşadığım için ben bir aksilik olduğunu anladım ve en az 5 kere kargoyu aradığımda gel al noktasındaki otomatın bozuk olduğu, otomata sığmadığı gibi şeyler söylendi. Bu konuda bilgilendirmek için ne Trendyol'un kendisi ne de Trendyol Express bana hiçbir şekilde dönüş yapmadılar. Üzerine bir de mesajları aramaları görmemişsinizdir diye beni suçlamaya çalıştılar. En son kalan 2 kargom için talep oluşturulduğu ve ben açık adresimi verdiğim halde kargo sisteme girmediği için hala kargolardan 1 tanesi iadeye dönmüş olarak görünüyor. Şimdi yeniden almak istesem indirim bitti ne anlamı var?! Ben bu 2 kargomu da istiyorum. Trendyol'un hatası olmasına rağmen hatalarını bana mâl etmeye çalışıyorlar. Ben bu işin peşini asla bırakmayacağım daha fazla mağdur olmak istemiyorum. Acilen gerekenin yapılıp 2 kargomun da bana ulaştırılmasını istiyorum.

Yağmur
Yağmur
02 Aralık 2023 12:19

Biraz önce yeniden arandım ve şu anda 4. Kez aynı sebeplerle siparişimi iade ettiler. Üstelik 3 gündür 3 kez açık adres verip buraya gelmesini talep ettiğim halde. Sisteme kendileri adresi girmeyip maalesef hala dalga geçer gibi bu sabah arabaya yüklendiği için getiremiyoruz diyorlar. Kalan 1 adet kargom da hala elime ulaşmadı bekliyorum.

06 Temmuz 2023 22:03

31 Ocak 2025 15:04
Alarasu sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 16:05
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 23:21
Trendyol Express Kargocu Kuryenin Sorumsuzluğu.
Trendyol Express Kargocu Kuryenin Sorumsuzluğu.

13 Temmuz 2023 20:35

Trendyol Express Kategorileri