TransferGo Paranı Aldık Mesajı Sonrası Alakasız Ek Sorular Ve Tamamlanmayan İşlem

03 Temmuz 2024 16:37

Merhaba,

Zaten var olan hesabımla kardeşime acil para göndermem gerekiyordu ve Transfergo'yu tercih ettim. Almanya saati ile sabah saat 10:10 'da kendilerine gönderdiğim parayı teslim aldıklarına ve paranın artık asıl alıcıya gönderileceğine dair e-mail geldi. Fakat Almanya saati ile 14:30'da alıcının doğum tarihi ve benim ya da alıcının xxxx energy şirketinde çalışıp çalışmadığımıza dair ek bilgilere ihtiyaçları varmış.
Eğer alıcı doğum tarihi önemli ise bunu web sitenizde veya uygulamanızda alan olarak ekleyebilirsiniz, eğer bunu e-mail ile saatler sonra soracaksanız hızlı transfer reklamı yapmamalısınız ya da ödemeni aldık işlemin artık tamam diye e-mail göndermemelisiniz. Bu soru zaten nasıl kritik olabilir hele de böyle küçük bir transfer için.
Hiç alakam olmayan xxxx energy şirketinde çalışıp çalışmaman bilgisi sizin neden ilgilendiriyor. Hani şirket Ibanına para göndersem belki önemlidir diyeceğim ama bireysel ibana para transferi yapıyorum. Bu nasıl bir güvenlik sorusu acaba? Kritik bir şirket diyelim de Türkiye'de bir tane mi kritik şirket var?

Zaten giriş yapmadan ve giriş yaptıktan sonra alıcının eline geçecek para çok fark ediyor, anlık kur değişimi üzerinde bir farktan ve ek ücretlerden hariç bahsediyorum. Kimseye önermiyorum.

Barış
24 Haziran 2024 08:58
Transfergo Aldatmacası Ve Olmayan Müşteri Hizmetleri Desteği
Murat sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 17:52
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Transfergo Gecikmesi Oğlumun Vizesini Ve Eğitimini Tehlikeye Attı

13 Ağustos 2025 19:54
transfergo-gecikmesi-oglumun-vizesini-ve-egitimini-tehlikeye-atti-4.jpg
transfergo-gecikmesi-oglumun-vizesini-ve-egitimini-tehlikeye-atti-3.jpg

15 Nisan 2025 15:42
Transfergo İle Para Transferinde Büyük Sorun!
Samet sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 15:18