Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 16:35

22 Nisan tarihinde para gönderdim. 23 Nisan da para geçecek diye gösteriyordu. 23 nisanda aradım. Bizden evrak istediler dediler. Yarin yatacak denildi. 24 Nisan bankanızın son 1 aylık hesap ekstresini istiyor dediler. Bende Turkiye de ki gibi değil. Sparkasse den her ayin 1 inde bana önceki ayınki geliyor dedim. Neyse bunlar 1 mayısa kadar talebinizi açtık dediler. Paranızla ilgili geri iade cevabi bekliyoruz dediler. 1 mayısta nisan ekstremi gönderdim.
Bugün 7 Mayıs bitti. Halen halletmediler. Bugün itibariyle 16. Gün bitti ve parama el koydular gibi cevaplar veriyorlar.
Estonya lhv bankasıyla mailleşiyorum. Bizim müşterimiz olmadığınız için size bilgi veremiyoruz diyorlar.
Transfergo yu arıyorum. Bekleyeceksiniz partner bankanın cevabini diyorlar.
Sadece ortada bir site ve 3-5 müşteri hizmeti var. Mükemmel bir sistem (insanları aldatma) örneği sergiliyorlar.
Daha ne kadar bekleyeceğim veya üstüne bir bardak soğuk su mu içeceğim bilmiyorum.

08 Mayıs 2024 12:44

17. Günde gelen bir başka mail. Ama halen gelen para yok! Sevgili Muzaffer Adım George ve şikayetleri TransferGo'da ele alıyorum. Bu yanıtla şikayetinizi aldığımızı kabul ediyorum. Transferinizle ilgili olarak bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Endişenizin önemini anlıyoruz ve bunun neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz. Geri bildirimleriniz bizim için çok değerlidir ve sizi temin ederim ki bu tür konuları çok ciddiye alıyoruz. Lütfen bunu sizin için araştırmam için bana biraz zaman tanıyın. 2-3 iş günü içinde, en geç 10 Mayıs Cuma günü sonuna kadar size yanıt vererek geri döneceğim. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Başka sorularınız veya endişeleriniz varsa lütfen benimle doğrudan iletişime geçmekten çekinmeyin. Yolun her adımında size yardımcı olmak için buradayım. Saygılarımla,

11 Mayıs 2024 11:36

Arkadaşlar yıllardır burayı dikkate almıyorlar sanıyordum ama inanamadım. 22 nisandan beri halledemediğimi buraya yazdıktan sonra önce maille isleme aldılar. Sonra dun itibariyle parayı geri iade ettiler. 19. Gün sonunda kendi paramla rezil olarak geri alabildim. Kesinlikle para gönderirken 10 kere düşünmenizde yarar var.

Barış
24 Haziran 2024 08:58
Transfergo Aldatmacası Ve Olmayan Müşteri Hizmetleri Desteği

Uption Türkiye'deki Gelmiş Geçmiş En Büyük Rezil Firmasıdır

Hamdullah
27 Haziran 2024 11:31
Murat sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 17:52

Ria Para İadesi Talebi