Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 12:18

İyi günler Viaport Venezia AVM (gazi osman paşa- metris ceza evi karşısı) deki Toyzz Shop çalışanı ile ilgili şikayetim var. Hot Wheels araçları haftada bir geliyor. Ben ve bir çok kişi hot Wheels almak için gidiyoruz lakin her hafta gelen sevkiyatta vitrin daha çok çöp modeller ile doluyor bunun sebebi o mağazada ki erkek çalışanlardan biri ismini göremedim ama yaptığına canlı şahit oldum. Erkek çalışanlardan biri gelen hot Wheels sevkiyatındaki güzel modellerin hepsini ama hepsini kendisi satın alıyor. Büyük ihtimalle personele indirim vardır. Bütün güzel modelleri alıp sonrasında internette daha yüksek fiyatlara satıyor. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Ticaret içinde ticaret yapıyor. Değerli modelleri seçip alıp satmak nedir? Kasanın orada gördüm hepsini ayırtmıştı kendisine bir adet istediğim modeli isteyince bana "bizde sizin gibi satın alabiliyoruz" dendi. Her seferinde mi? En değerli modelleri mi? Yoksa ticaretine hangisi uygun geliyorsa o modelleri mi? Sizde satın alabiliyorsunuz.

Salih sonuçtan hiç memnun değil

Toyzz Shop Da Yeni Gelen Sevkiyattan Çalışanlar Hot Wheels Alıyor

22 Ocak 2024 11:49
Enes sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 00:38

12 Ocak 2025 11:08