Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 21:43

Toyzz Shop Değişim

26.05.2024 tarihinde, saat 12:24'te Erzurum MNG AVM Toyzz Shop'tan Transformers kamyonet oyuncağını aldık ve Erzincan'a döndük. Çocuğumuz, oyuncağın robota dönüşmediğini görünce beğenmedi ve dönüşen robot oyuncak istediği için Erzincan Park AVM Toyzz Shop mağazasına giderek oyuncağı değiştirip robota dönüşen bir oyuncak almak istediğimi söyledim. Ancak çalışan personel durumdan memnun olmadı ve fatura gerektiğini söyledi. Faturanın olduğunu belirttim ve dönüşen oyuncak olmadığını söylediler. Mağaza raflarına baktığımda dönüşen robot gördüm. 'Bunlar dönüşen robot değil mi?' diye sorduğumda, 'Evet, dönüşen robot fakat otomatik dönüşmüyor' dediler. Ben zaten otomatik bir robot istemediğimi, bunlarla değişim talep ettiğimi ilettim. Onlar da getirdiğim oyuncağı incelerken egzozun birinin çıktığını söylediler ve ayrıca aynasını da kendileri yuvasından çıkardılar. Anlık değişim yapamayacaklarını, konuyu merkeze ileteceklerini söylediler. Oyuncakla çocuğun oynamadığını ve tarafımızdan kaynaklı darbe ya da kırık olmadığını, bu durumun bizimle ilgili olmadığını belirttim fakat değişim yapamayacaklarını söylediler. Kendisinin bu oyuncağı sattığında kutuyu açarak kontrol ettiklerini iddia ettiler fakat daha önce aldığım hiçbir oyuncağın kontrol edildiğini görmedim ve Erzurum'da kutuyu açarak kontrol etmediler. Kutusunu ben evimde açtım. Mağaza, ürünün değişimiyle uğraşmak istemedi ve bahaneler ürettiler. Daha önce de abim aynı problemi yaşamıştı. Bu mağazanız size bağlı çalışmıyor mu? Ben bu ürünü 15 gün içerisinde iade ve değişim hakkım bulunuyor. Bu konu personelin inisiyatifine kalmış bir durum değil. Ayrıca konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyarak yasal kanallarda başvuracağım. Ne kadar sorumsuz bir mağaza olduğunuzu ve çocukların mutluluğundan çok paraya önem veren bir mağaza olduğunuzu her kanalda dile getireceğim. Ayrıca aynayı kendi elleriyle yuvasından çıkardığını kamera kayıtlarını inceleyerek tespit edebilirsiniz.

Toyzz Shop Yanıltıcı Yaş Etiketi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

03 Nisan 2025 19:29