Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Gordion AVM Toyzz Shop Çalışanı Nezaketsiz, Saygısız

23 Aralık 2023 19:50

Yılbaşı için Ankara Gordion AVM'ye alışverişe gittim. Çocuğumla birlikte oyuncak almak üzere Toyzz Shop mağazasına girdik. Beğendiğimiz dinozor tarzı oyuncağın ödemesini yaptıktan sonra, ürün elektronik olduğu için denemek istediğimde, daha sonra müdür yardımcısı olduğunu öğrendiğim bir hanım, yoğunluktan dolayı ürünü deneyemeyeceğimi söyledi. Oysaki kamera kayıtları 23.12.2023 tarihinde saat 18.00 ile 19.00 arasını gösterdiği üzere sırada sadece bir kişi vardı ve kasada kendilerinden dört kişi bulunuyordu.

Israrla ürünün çalışıp çalışmadığını öğrenmek istediğimi belirttim. Orada bulunan ve adını bilmediğim, iki kulağında küpe olan genç, deneme yapılmayacağını, bunun ancak bir nezaket göstergesi olduğunu ve şu anda yapmayacaklarını ifade etti. Ben de ürünü görmeden almayacağımı dile getirdim. Ayrıca, daha önce Toyzz Shop mağazasından defalarca alışveriş yaptığımı ve hiç kimsenin bana bu şekilde davranmadığını, ilk defa böyle bir tutumla karşılaştığımı söyledim.

Nezaketsiz bir tavırla küpeli genç, bayan müdür yardımcısına ürünü incelemeyeceğimi söyledi. Sonrasında bayan arkadaş ürünü denedi ve ben de onay verdim. Ancak sonrasında Toyzz Shop gibi Türkiye genelinde mağazaları olan bir şirkette yaşanmaması gereken bir durumla karşılaştım. Küpeli genç, üzerime yürüyerek deneme yapılmadığını ve ortamı gerdiğimi söyledi. Ben de bu durumun hakkım olduğunu ifade ettim. Geri dönerken ise 'cahillerle uğraşıyoruz.' dediğini duydum.

Sinirlerim bozuldu ve üzerine yürüyerek, 'sen kimsin bana böyle konuşuyorsun? Ben müşteriyim, sana bu hakkı kim veriyor? ' diye sordum. Küçük çocuğum yanımda olduğu için daha fazla ileri gitmedim. Bu nedenle, böyle büyük bir firmanın nasıl çalışanlar işe aldığını, olayın incelenmesini ve kamera kayıtlarının kontrol edilmesini talep ediyorum. Ayrıca, o küpeli gencin çocuğumun yanında beni nasıl rencide ettiğinin araştırılmasını ve çalışanlara gerekenin yapılmasını Toyzz Shop gibi büyük bir mağaza zincirinden bekliyorum.

Biza
Biza

Çalışanları köleniz gibi görmeyi ne zaman bırakacaksınız? O insanlar sizin bağırıp çağırmanızı dinlemek ağız kokunuzu çekmek zorunda değil. İstersen baban milletvekili olsun ister ağa. Sen bağırıp çağırıp müşterileri rahatsız edeceksin o personelde senin altında ezilecek öyle mi? Bir insanı "Küpeli" diyerek rencide eden bir insandan saçma bir yorum gelmiş. Klavye üzerinde beyefendilik taslamak yetmez cahilliği yenip insanlara nasıl davranacağını öğren. Arayıp dövmek için otoparka çağırdığını neden yazmadın? Milletvekili çocuğusun diye mi? Personelin üzerine yürüyüp fiziksel olarak rencide edip sonra da bana bilgisiz dedi demek yetmez. Kamera kayıtlarında inan insanları ne kadar zorladığın kışkırttığın da görünüyordur. Terbiyesizliğini bir düşün sonra çocuğunu maruz bıraktığın hali gör. Üzerine yürürken iyi sonra karşında korkak birini görmeyince çocuğum var deyip kaç. Dükkandan atılmana rağmen personeli tehdit et otoparka çağır sonra buraya şikayet yaz. Hadi abicim senin ayıbın sana yeter.

Ankamall Toyzz Shop Çalışanlarının Terbiyesizliği! Saygısızlığı

21 Nisan 2024 21:58

Toyzz Shop Oyuncak Mağazasında İletişim Krizi Ve Saygısız Tavırlar

17 Ocak 2025 19:45
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Toyzz Shop'ta Yaşanan İletişim Sorunu

05 Ocak 2025 11:16