Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Verso'nun Garanti Kapsamındaki Arızasına Çözüm Talebi

Toyota Verso'nun Garanti Kapsamındaki Arızasına Çözüm Talebi
Erhan
26 Şubat 2024 12:58

Aracımı 03.03.2016 tarihinde Adana Toyota Onatça firmasından satın aldım. Aracımı her yıl düzenli olarak yıllık periyodik bakımlarını düzenli olarak Adana Onatça da yaptırıyorum. Aracımın plakası 01 ect 58 modeli Toyota Verso'dur. Sadece yıllık bakımı değil sigorta, kasko ve yol yardım hizmetlerini de Onatça dan yaptırmaktayım. Yıllardan beri de sadece Toyota marka araca binmekteyim. Görsele eklediğim gibi bu seneki yıllık periyodik bakımımı yine Onatça da yaptırdım. Aracımı geçen sene direksiyondan gelen yüksek ses için Adana Toyota Onatça yetkili servisine götürdüm. Bu araç oradan alındı ve sıfır km beri kendim binmekteyim. Aracı arızasından dolayı oraya götürdüğümde benden 20 bin tl para talep edip aracımın masrafının benden alınmasını talep ettiler. Bu sene tekrar götürdüğümde bu aracın bu tarz şikayetinin devam ettiğini ve garanti kapsamında yapılması gerektiğini söyledim. Çünkü araç en son ki bakıma girdiği km 59.634 tü. Bu araca servis 70 bin bakımı yaptı ve araç şu an bu söylediğim kilometrededir. Bu aracın bu arızasının garanti kapsamında yapılmasını talep ediyorum. Aksi halde bir daha ne periyodik bakıma ne de Toyota firması ile hiçbir şekilde çalışmayacağım. Ben bilinçli bir kullanıcı olarak bu aracın bütün bakımlarını vs yetkili serviste yapıyorum. Bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Toyota gibi firmanın bu şekilde binilmiş bir aracına sahip çıkmasını talep ediyorum. Desteklerinizi rica ederim.

Mustafa sonucu yetersiz buldu

Toyota Garanti Kapsamında Onarım Yapılmak İstenmiyor

22 Kasım 2023 14:34
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Serviste Yapılan Bakımlara Rağmen Akü Arızası Ve Bilgilendirme Eksikliği

Gökhan
23 Ağustos 2025 14:06
Onur sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 14:32

Abdullah
07 Eylül 2023 19:38
Yunus sonuçtan memnun değil

Garanti Kapsamında Olması Gereken Dijital Gösterge Çatlağına Çözüm Bulunmuyor!

Yunus
23 Eylül 2025 00:16
Garanti Kapsamında Olması Gereken Dijital Gösterge Çatlağına Çözüm Bulunmuyor!