Toyota Corolla'nın Çözülmeyen Arıza Sorunu

Toyota Corolla'nın Çözülmeyen Arıza Sorunu
10 Ekim 2024 10:4114.281

Toyota Corolla marka 2022 model araç, sürüş başlatma kontrol arızası nedeniyle 20 gün boyunca bayi yolunu su yolu ettik. Hiçbir şekilde olumlu bir sonuç alınamadı. Personel her defasında TSE'den onay bekliyoruz, garanti ne derse o olur gibi laflar söylüyor. Sorun TSE'deyse söylesinler, ne yapılacağını adamlar yapsın arızayı. Sorun bayideyse bizi bilgilendirin, başımızın çaresine bakalım. Arızasının nedenini bilmeyen marka mı Toyota? Pişmanlıktır.

Yorumlar(10)

27 Şubat 2025 23:03

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim söylemezler tabi neden insanlar bilgilensinki peki akünüzü değiştirdinizmi çünkü bizim bu arıza akü biti takviye ettik sonra bunlar yandı siliyorlar tekrar çıkıyor kısacası akü değiştimi eğer değişti ise bende şansımı akü ile deneyim işi bak araç al işi şansa bırak ya sabıır

27 Şubat 2025 23:02

27 Şubat 2025 08:41

Faruk bey yorum yazmışsın iyi güzel lakin aynı dertten muzdarip olan bizler soruyoruz ne yaptılar nasıl cevap yok rica etsek cevap yazamış sın aynı dert bizde var ve çözülmedi rica etsek nasıl yaptılar bir açıklarmısın

20 Şubat 2025 12:17

En ufak bir şey de sistemi durdurun servise gidin şurada yapın böyle yapın Vallahi akıl işi değil yani araba yıkamacıya bıraktık Büyük ihtimal bir şey açık kalmış akü bitti akü bittikten sonra Allah'ın seven bütün lambaları Yandı Ya en son Bu lamba kaldı hibrit arıza sistemi diyor daha araba 7000'de 2023 model araba Öyle şey mi olur ya

29 Aralık 2024 12:19

Tekrar bu sorunu yaşadınız mı peki

29 Aralık 2024 00:45

İyi akşamlar sorunu çözebildiniz mi

25 Ağustos 2023 22:2341.191

Aracım 2022 Toyota Corolla 1.5 vision multidrive s. Aracımın direksiyonun üst kısmındaki torpidonun üzerinde yumuşak böl...

5 Destek

Tümünü Gör
Toyota C Hr Arka Stop Lambası Çatlıyor

Toyota C Hr ArkaStop Lambası Çatlıyor

Yusuf
Toyota Yarımca Denizli İlgisiz!

Toyota YarımcaDenizli İlgisiz!

Hakan
Toyota Seyir Halindeki Aracın Airbag Açması Durduk Yere Düz Yolda!

Toyota SeyirHalindeki Aracın Airbag Açması Durduk Yere Düz Yolda!

Toyota Corolla 2015 Advance Far Sararması Ve Görüş Güvenliği Riski

Toyota Corolla2015 Advance Far Sararması Ve Görüş Güvenliği Riski

Sinem
Toyota 1.33 Life Tireme Sorunu!

Toyota 1.33 LifeTireme Sorunu!

Şenol
Toyota Corolla (2023) Fren Sorunu