Bülent sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 09:32

34 COS 056 plakalı 2020 model Toyota Corolla 1.8 Hybrid Dream E-CVT kullanıcısıyım. Arabanın bakımları Toyota ALJ Çekmeköy'de düzenli olarak yapılmaktadır. 08/11/2024'te 135.000 bakımı da orada yapılmıştır. Aşağıda görselleri de eklenmiş olan multimedya CarPlay, Eylül ayından itibaren CarPlay navigasyon kullanımında araya telefon görüşmesi girdiğinde arızaya geçerek buzlu ekran ve karıncalanarak dokunmatiğini ve kullanımını kapatmaktadır.
İş gereği sürekli her gün 120-130 km yol yapmaktayım ve navigasyon ile telefon görüşmeleri için sürekli ekranı kullanmaktayken artık kullanamıyorum.
08/11/2024 bakımında ALJ Otomotiv sorunu çözememiş, sadece arabanın bakımını yapıp geri göndermiştir. 05/12/2024'te randevu alınarak tekrar gidilmiş, önce ekranın söküleceği, tamirin 2 ayı da bulabileceği, arabayı o şekilde kullanmak zorunda olduğum söylenmiş, daha sonra gönderecekleri servisin kapandığını, Panasonic firması ile görüşeceklerini ve döneceklerini ilettiler, hâlâ dönüş yok.
Ayrıca aracın ekranının sökülüp 2 ay bu şekilde kullanılmasının ne kadar doğru olduğunu, güvenlik odaklı Toyota tarafından nasıl değerlendirildiğini merak ediyorum. Onarım ya da güncellemenin bu kadar arabada nasıl bir servise bağlı olduğunu, Toyota'nın burada nasıl çözüm bulamadığını açıklar mısınız?

profile profile profile

Burak
Burak

Aynı problemi yaşıyorum. Sorun çözülürse bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

Sonunda değiştirdiler, çözüm buldular montaj hariç 25000TL

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Servisinde 80 Günlük Bekleyiş: Arıza Çözümsüzlüğü

Harun
05 Nisan 2025 11:23
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Yetkili Servisinde Randevu Ve Fiyat Bilgilendirmesi Sorunu

05 Temmuz 2025 16:10
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Motor Arızası Şanzıman Arızası Ve Epb Hasarı

İbrahim