Kadir sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 01:40

Kurtköy Mehmetçik Vakfı totem istasyonunda 400 TL benzin dedim pompacıya, içeri ödemeye gittiğimde 1800 TL'yi ekranda görünce dışarı çıktım. Pompacıya 'Ne yaptın sen?' dedim, 'Yanlış anlamışım' vs. dedi. Amirlerine bilgi verdim. Hiçbir şekilde yardımcı olmadı, 'Ödeme imkanınız varsa ödeyin' dedi. 100 km sonra teslim edeceğim arabanın deposunu fulledim. Teşekkür ederim Total!

19 Ağustos 2024 09:23 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır.İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla

Kadir
Kadir
23 Ağustos 2024 18:05

Hiçbir şekilde geri dönüş dahi olmadı. Bundan sonra kullanmam yakın çevremde kullandırtmam gittiğim her yerde anlatacağım bu durumu hayırlı işler.

09 Eylül 2024 13:12

Hayrettin sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2024 16:26
"Araçta başka arızaları arıyoruz, yakıtın temiz olduğu bilgisi geldi. Tam petrolden çıkarken meydana gelen problem ya bir tesadüf ya da başka bir şey var. Fakat firma çok hızlı aksiyon aldı ve memnun kaldım süreçten. Teşekkürler..."

31 Temmuz 2024 14:51
Sami sonuçtan çok memnun