Toshiba TV A101 Toshiba 65UA2363DT HD. Android TV Nın Bir Alt Modelini Gönderdi
16.02.2024 tarihinde Alanya Tosmur Mahallesi Portakal Caddesi'nde bulunan A101 Market'te Toshiba 65UA2363DT 65' Ultra HD Android TV sipariş verip 23.999 TL bedelini peşin ödedim. Bugün, 27.02.2024 tarihinde Toshiba yetkili servisi olan Alanya Vestel Servisi, TV'yi getirip kurdu. Ancak, gelip kurulan TV'nin, benim sipariş verip bedelini ödediğim Toshiba 65UA2363DT modeli değil, bunun bir alt modeli olan Toshiba 65UA2263DT modeli olduğunu fark ettim. Bu durumu servis yetkililerine sorduğumda, bana 'A101'in sizin adınıza gönderdiği TV modeli bu, bizim yapabileceğimiz bir şey yok, siz durumu A101 mağazası ve müşteri hizmetleri ile görüşün' denildi. Durumu A101 müşteri hizmetlerine bildirdim. Talebimi 'SL1234939' numarası ile incelemeye aldıklarını bildirdiler. Ayrıca durumu ilgili mağazada da bildirdim. Umarım A101, kendisine olan güvenimi sarsmaz. Bir an önce sipariş ettiğim Toshiba 65UA2363DT 65' Ultra HD Android TV'yi getirip, yanlış olarak gönderdiklerini düşündüğüm TV'yi alarak mağduriyetimi giderirler. Aksi takdirde resmi kurumlara başvurmak zorunda kalacağım.