Gökmeydan Mahallesinde Sürekli Elektrik Kesintisi Mağduriyeti

28 Kasım 2024 21:02445
Celal'ın Teşekkür Mesajı
Firma yetkileri gelerek sorunu denetlediler. Elektrik artık gitmemekte. Teşekkür ederim

Hatay / Arsuz / Gökmeydan Mah. İkamet etmekteyiz. Her gün 2 veya 3 defa elektrik kesintisi yaşıyoruz. Tüm mahalle zor zamanlar geçiyor. Tüm cihazlarımız yavaş yavaş yanmaya başladı. Kışın ortasında tüm mahalleyi mağdur ediyorsunuz.
Bu şekilde elektrik kesintileri devam etmeye devam ederse mahalleli olarak mahkemeye vermeyi planlıyoruz.
Lütfen ivedilikle arızaların kalıcı olarak yapılmasını istiyoruz.

Gökmeydan Sakinleri

28 Kasım 2024 21:14 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi günler dileriz. Toroslar EDAŞ

28 Kasım 2024 21:18

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmış ve incelemeye alınmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede size bilgilendirme yapılacaktır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.

28 Kasım 2024 21:20

Şikayet ettikten 20 dakika sonra Toroslar firması tarafından aranarak, gerekli sıkıntının düzeltileceğine dair bilgi verildi. Bundan sonraki süreci buradan yaşayacağım. Teşekkürler

28 Kasım 2024 21:20

Şikayet ettikten 20 dakika sonra Toroslar firması tarafından aranarak, gerekli sıkıntının düzeltileceğine dair bilgi verildi. Bundan sonraki süreci buradan yazacağım. Teşekkürler

29 Kasım 2024 21:36

Şikayetten bu yana 4 elektrik kesintisi ve saatler sürdü. Problem devam etmektedir.

23 Aralık 2024 22:01

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza 16.12.2024 tarihinde sms yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TOROSLAR ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. Talep, öneri ve sorularınız için; Çağrı Merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. ÇAĞRI MERKEZİ

23 Aralık 2024 22:07

Sürekli Elektrik Kesintileri: Mahalle Mağduriyeti

Didar
30 Kasım 2024 03:56521

Hatay/Arsuz/Akçalı mahallesinde her gün öğlen ve gece olmak üzere uzun sureli elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Müşteri ...

Sürekli Elektrik Kesintisi Sağlığımı Ve Yaşamımı Olumsuz Etkiliyor

Duygu
15 Ağustos 2025 06:12326

14/08/2025 tarihinde öğle saatlerinde Hatay Arsuz ilçesi Uluçınar Mahallesi'nde başlayan elektrik kesintisi nedeniyle tü...

Sürekli Elektrik Kesintileri Yüzünden Mağduriyet Yaşıyoruz

Eylem
27 Kasım 2024 14:26184

Hatay tomruksuyu mahallesinde her gün elektrik kesintisi yaşıyoruz. 3 aylık bebeğim soğuktan hasta oldu. Saatlerce gelme...

Uzun Süreli Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet Ve Çözüm Talepleri

12 Ağustos 2025 22:04479

Hatay Arsuz Karaağaç Şarkkonak Mahallesi 493 Sokak’ta yaklaşık 2-3 haftadır sabah, öğle, akşam ve gece saatlerinde sürek...

Tümünü Gör
Toroslar Elektrik Dağıtım Abonelik Sorunu

Toroslar ElektrikDağıtım Abonelik Sorunu

Enerjisa Toroslar Perakende Voltajım 253. 259 Arasında

Enerjisa ToroslarPerakende Voltajım 253. 259 Arasında

Gökhan
Toroslar Elektrik Dağıtım Bölgesel Elektrik Yok Diye 20.00'dan Bu Yana Bekliyorum!

Toroslar ElektrikDağıtım Bölgesel Elektrik Yok Diye 20.00'dan Bu Yana Bekliyorum!

Fırat
Toroslar Elektrik Dağıtım Teknik Ekibi Hiçbir Arızayla İlgilenmiyor

Toroslar ElektrikDağıtım Teknik Ekibi Hiçbir Arızayla İlgilenmiyor

Soner
Toroslar Elektrik Dağıtım 4 Gündür Sokak Aydınlatması Yanmıyor!

Toroslar ElektrikDağıtım 4 Gündür Sokak Aydınlatması Yanmıyor!

Aykut
Toroslar Elektrik Dağıtım Elektrik Direği Yer Değiştirme Talebi!

Toroslar ElektrikDağıtım Elektrik Direği Yer Değiştirme Talebi!

Umut

Öne ÇıkanKonular