Tomurcuk Otomotiv Araç Servis Hüsranı

31 Aralık 2023 16:43

Aracım Geely EC7'yi 10 ayda Bursa Tomurcuk Oto'ya götürdüm, servis hizmeti almak için. Araç kalkışta titriyor ve zor kalkıyordu. Volan ve baskı balatası değişti, şanzıman tamir takımı yapıldı. Kalkıştaki titreme giderildi ancak araç hala zor kalkıyordu, zamanla düzeleceği söylendi. 20 gün sonra araç 5. viteste takılı kalmaya başladı. Usta ile test sürüşü yaptık, sorunun olmadığını, kullanım hatası olduğunu söyledi. 10 yıldır her türlü araç kullanıyorum ve haftada 1500 km yol yapıyorum. 10 gün sonra araç yine 5. viteste kaldı ve Bursa çevre yolunda şanzıman kilitlenip araç stop etti. Debriyajla boşa alarak ve az kalsın üzerinden geçen yüklü bir tırın ani freniyle kazayı zar zor atlattık. Araç çekiciyle servise geri götürüldü, sorunun şanzımanda olduğu belirtildi ve tamir için 6000 TL talep edildi, işçilik alınmayacağı söylendi. Ben hakkımı helal etmiyorum. Kimse aracını oraya götürmesin, yaptıkları işin kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Bu süreçte karşılaştığım 4 kişi de aynı servisten pişmanlık duyuyordu. Kısacası başka bir usta bulun, mahalle arasındaki bir ustaya yaptırın ya da kendiniz daha iyi yapabilirsiniz.

05 Ocak 2024 14:24 (Şikayetten 4 gün sonra)

Servis Sonrası İlgisizlik Ve İletişim Sorunu

03 Haziran 2025 21:01
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 23:17
Can Otomotiv - Peugeot & Citroen Can Otomotiv'in İlgisizliği
Binyamin sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları

18 Mayıs 2025 00:15

Hyundai Hunko İzmir Plaza Serviste Rot Balans Karışıklığı ve Yüksek Ücret Sonrası Çözüm Üretilmemesi

07 Temmuz 2025 17:30
Uğurcan sonuçtan hiç memnun değil

Tekirdağ Servisinde Akü Değişimi Sonrası Elektrik Sorunları

07 Ekim 2024 14:01