Aytimur sonuçtan memnun

25 Aralık 2024 09:42
Aytimur'un Teşekkür Mesajı
“Marka benimle iletişime geçti ve yaptığım ödeme üzerinden %10 (kupon tutarını) nakit olarak iade etti. Gönül isterdi ki başta müşteri hizmetleri ile durumu halledelim ama genede yaptığım geribildirimi dikkate alıp sorunu çözdükleri için teşekkür ederim :)”

Haftanın başında tanımlanan kodu (pazartesi) haftanın sonunda (cuma) kullanamadım ve müşteri hizmetlerinden görüldü. Pazartesi günü siteden alışveriş yapmak istediğimde sitenin her yerinde "ilk alışverişe %10 indirim" ve "tüm ürünlerde %20 indirim" başlıkları vardı. Ben de faydalanmak için e-postamı girdim ve bana bir kod gönderildi fakat iş yoğunluğundan dolayı o gün sipariş veremedim. Cuma günü sipariş vermek istediğimde kuponu kullanamadım. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim, bana yardımcı olmamalarının haricinde son mesajıma bakmadılar bile. Türkiye'ye daha yeni gelmiş bir firmanın bu tarz izlenimler bırakması acı verici. Mesajlaşmalar ve ilgili görseller ekte.

28 Aralık 2024 15:02

30 Aralık 2024 15:33 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhabalar öncelikle yaşamış olduğunuz deneyim adına sizlerden özür dileriz. Tarafınızla iletişime geçilerek kısmi iadeniz gerçekleştirilmiştir.

Altınay sonuçtan hiç memnun değil

Anneler Günü Siparişimde Yaşanan Gecikme Ve İndirim Sorunu

22 Mayıs 2025 19:18